Notícies

2 d'agost de 2021 - Informació general

Els nous residents de l’Hospital del Mar ja han iniciat la seva formació

Els nous residents de l’Hospital del Mar ja han iniciat la seva formació

En total, 74 professionals van iniciar la seva residència formativa el passat 20 de juliol. Metgesses i metges, infermeres i infermers, farmacèutiques i farmacèutics i psicòlogues i psicòlegs clínics es formaran en 34 especialitats. Aquest any, el centre ha ampliat la seva oferta amb l'acreditació d'una nova unitat docent multiprofessional, la de Geriatria, i així en suma ja quatre.

L'Hospital del Mar ha tornat a demostrar la seva capacitat d'atracció de talent amb la incorporació dels nous residents, que ja han començat la seva formació com a metgesses i metges, infermeres i infermers, farmacèutiques i farmacèutics i psicòlogues i psicòlegs clínics. Així, 74 professionals han iniciat la seva residència, distribuïts en 34 especialitats.

En aquest sentit, l'Hospital del Mar ha estat la primera elecció a Catalunya a tres especialitats, les d'Anàlisis Clínics, d'Endocrinologia i de Neurofisiologia. A la de Geriatria, ha estat la segona elecció a l'Estat i la tercera a Catalunya, a la d'Anatomia Patològica, la quarta a l'Estat i la cinquena a Catalunya, la tercera a Catalunya a Medicina Intensiva i la quarta a Medicina Preventiva i a Nefrologia. A Medicina Interna, ha estat la novena elecció a l'Estat.

Aquest 2021, s'ha assolit l'acreditació del Servei de Geriatria com a unitat docent multiprofessional, fet que permetrà formar metges i metgesses i infermeres i infermers residents a la vegada. És la quarta unitat d'aquest tipus a l'Hospital del Mar, amb les de Salut Mental, de Ginecologia i Obstetrícia i de Medicina del Treball, la primera del seu tipus a l'Estat.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat