Notícies

8 de juliol de 2021 - Informació general

Xifra rècord de finançament de la recerca de l’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques per part dels Proyectos de Investigación en Salud del Instituto de Salud Carlos III

Xifra rècord de finançament de la recerca de l’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques per part dels Proyectos de Investigación en Salud del Instituto de Salud Carlos III

L'IMIM ha obtingut prop de 3,4 milions d'euros de finançament d'aquest fons, un 12% més que a la convocatòria del 2019, l'última abans de la pandèmia. El 60% de les propostes presentades han estat aprovades, unes xifres rècord a la història de la institució.

El 60% dels projectes presentats per investigadors de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) a la convocatòria de l'any 2021 dels Proyectos de Investigación en Salud del Instituto de Salud Carlos III (ISCIII), rebran finançament d'aquest ens. Una xifra històrica i mai assolida a la institució, fruit de l'esforç dels investigadors i a la tasca del Servei de Recerca de l'IMIM.

Evolució de l’import concedit a l’IMIM en els Proyectos de Investigación en Salud del Instituto de Salud Carlos III

El Dr. Joaquín Arribas, Director de l'IMIM, explica que "des de la Direcció, volem agrair als investigadors i al Servei de Recerca de l'IMIM el gran esforç que van realitzar per presentar propostes de molt alta qualitat durant un any particularment tan complicat com va ser el 2020. Gràcies a aquest esforç, l'IMIM ha superat un rècord històric d'èxit en la convocatòria d'ajuts FIS. Considerem que aquest rècord és una altra més de les fites rellevants que estan ajudant a marcar un abans i un després en la història de la institució, acostant-nos a una nova versió de l'IMIM, adaptada amb èxit a la realitat actual".

En total s'han seleccionat 27 projectes, de tots els programes de recerca de l'IMIM, amb un finançament total de gairebé 3,4 milions d'euros, una quantitat un 12% superior a la del 2019, el millor any fins ara i l'última convocatòria abans de la pandèmia de la COVID-19. De mitjana, cada projecte rebrà una mica més de 125.000 euros.

Per àrees temàtiques, es finançaran cinc projectes relacionats amb càncer, tres sobre malalties cardiovasculars, altres tres sobre malalties neurològiques i mentals i dos sobre malalties infeccioses i SIDA. Altres set són de l'àrea d'Epidemiologia, Salut Pública i Ocupacional, un de la de Pediatria i sis de la de malalties cròniques inflamatòries, nefrològiques i respiratòries.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2021 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat