Notícies

1 de juny de 2021 - Informació general

L’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut reconeix la trajectòria del Dr. Antoni Bulbena

L’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut reconeix la trajectòria del Dr. Antoni Bulbena

El Director emèrit de Docència i Recerca de l'Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions de l'Hospital del Mar ha estat guardonat com a Soci de Mèrit per la seva tasca a l'entitat.

El Dr. Antoni Bulbena, Director emèrit de Docència i Recerca de l'Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions de l'Hospital del Mar (INAD), ha rebut el reconeixement de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears com a Soci de Mèrit de la institució. Aquest guardó reconeix el seu esforç per potenciar, millorar i expandir la funció científica, ètica i social de l'Acadèmia.

El Dr. Bulbena a l’acte de lliurament del reconeixement

El lliurament del premi va tenir lloc el passat 18 de maig, en l'acte de cloenda del curs 2020-2021 de l'entitat, i el va presidir la consellera de Salut en funcions, Alba Vergés. Com va explicar el president de l'Acadèmia, el Dr. Joan Sala Pedrós, aquest reconeixement "correspon a persones que treballen en el si de l'Acadèmia, però que han destacat per les feines que han realitzat durant la seva trajectòria".

També van rebre aquest reconeixement el Dr. Xavier Bonfill i la Dra. Cristina Roure, mentre que la Dra. Margarita Arboix, el Dr. Jaume Padrós i el Dr. Antoni Trilla, van rebre els premis com a Socis d'Honor de la institució.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat