Notícies

18 de maig de 2021 - Informació general

L’European Respiratory Society designa a la Dra. Esther Barreiro nova editora en cap de la seva revista, ERJ Open Research

L’European Respiratory Society designa a la Dra. Esther Barreiro nova editora en cap de la seva revista, ERJ Open Research

La metgessa adjunta del Servei de Pneumologia de l'Hospital del Mar i investigadora de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques pilotarà aquesta prestigiosa publicació durant els pròxims tres anys.

La Dra. Esther Barreiro, metgessa adjunta del Servei de Pneumologia de l'Hospital del Mar i coordinadora del Grup de recerca en desgast muscular i caquèxia en malalties cròniques respiratòries i càncer de pulmó de l'IMIM, serà la nova editora en cap de l'ERJ Open Research, la revista oficial de l'European Respiratory Society (ERS). El seu nomenament es va produir a l'última reunió del comitè executiu de l'entitat i es farà efectiu el gener del 2022.

Esther_Barreiro

La Dra. Esther Barreiro

L'elecció es va produir per unanimitat, donada "la força de la seva proposta i la seva visió i estratègia proposades per a la publicació", segons Anh Tuan Dinh-Xuan, responsable del Comitè de Publicacions de l'ERS. La Dra. Barreiro, que també ha estat l'editora en cap d'Archivos de Bronconeumología, dirigirà la revista durant els pròxims tres anys i ja ha començat a treballar amb l'equip editorial sortint per posar en marxa el seu projecte.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat