Notícies

17 de maig de 2021 - Informació general

El Dr. Joan Albanell, un dels deu oncòlegs més destacats de Catalunya, segons el llistat de l’Instituto de Coordenadas de Gobernanza y Economía Aplicada

El Dr. Joan Albanell, un dels deu oncòlegs més destacats de Catalunya, segons el llistat de l’Instituto de Coordenadas de Gobernanza y Economía Aplicada

El cap del Servei d'Oncologia Mèdica i director del Programa de recerca en Càncer de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques, se situa com un dels especialistes més destacats entre els oncòlegs catalans.

L'Instituto de Coordenadas de Gobernanza y Economía acaba de publicar el seu rànquing TOP 100 dels millors metges i metgesses que exerceixen a hospitals catalans, tant públics com privats. A l'apartat d'oncologia, entre els deu especialistes més destacats, hi figura el Dr. Joan Albanell, cap del Servei d'Oncologia Mèdica de l'Hospital del Mar.

Joan_Albanell

El Dr. Joan Albanell

El llistat s'ha elaborat tenint en compte tant la seva activitat assistencial com la investigadora i docent. La resta de professionals que apareixen al rànquing són el Dr. Josep Tabernero i el Dr. Javier Cortés, de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, el Dr. Rafael Rosell, de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol i el Dr. Xavier González, de l'Hospital General de Catalunya. També el Dr. Josep Pardo, de l'Hospital Universitari Son Espases, el Dr. Santiago Viteri, de l'Instituto Oncológico Rosell, el Dr. Alberto Abad, el Dr. Jaume Mora, de l'Hospital Sant Joan de Déu i el Dr. Raimon Miralbell, del Centro Médico Teknon.

 

El Dr. Joan Albanell

Llicenciat en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 1989, es va formar i treballar a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i al Memorial Sloan Kettering de Nova York. Entre els anys 2002 i 2005 va treballar a l'Hospital Clínic de Barcelona i des de l'any 2005 és cap del Servei d'Oncologia Mèdica de l'Hospital del Mar. Especialitzat en el tractament del càncer de mama, és membre fundador del Grupo Español de Investigación en Cáncer de Mama (GEICAM) i coordinador del comitè científic del grup. Des de l'any 2007 dirigeix el Programa de recerca en Càncer de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques. És catedràtic d'Oncologia de la Universitat Pompeu Fabra. Coordina també HM CIOCC a Barcelona. És autor de més de 120 articles, amb més de 9.000 citacions.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat