Notícies

2 de març de 2021 - Informació general

El Dr. Juan Pablo Horcajada nomenat representant de l’especialitat de Malalties Infeccioses a l’European Union of Medical Specialists (UEMS)

El Dr. Juan Pablo Horcajada nomenat representant de l’especialitat de Malalties Infeccioses a l’European Union of Medical Specialists (UEMS)

El Consejo General de Colegios Oficiales de Médicos ha nomenat el cap del Servei de Malalties Infeccioses com a representant d'Espanya de l'especialitat de Malalties Infeccioses a la UEMS.

El Dr. Juan Pablo Horcajada, cap del Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital del Mar i actual president de la Societat Catalana de Malalties Infeccioses i Microbiologia Clínica, serà un dels dos representants d'Espanya a la secció de Malalties Infeccioses de l'European Union of Medical Specialists. El nomenament l'ha fet efectiu el Consejo General de Colegios Oficiales de Médicos a proposta de la Sociedad Española de Enfermedades Infecciosas y Microbiología Clínica.

Juan_Pablo_Horcajada

El Dr. Juan Pablo Horcajada

Això implica que, durant els pròxims quatre anys, el Dr. Horcajada serà revisor del Consell Professional Mèdic Espanyol d'Acreditació per al desenvolupament professional continu. A la vegada, treballarà en aspectes com l'establiment d'estàndards i promoure la formació d'alt nivell així com els interessos de l'especialitat de Malalties Infeccioses a Europa. També en oferir assessorament a la Unió Europea i participar en projectes finançats per les institucions europees i en l'acreditació d'especialistes.

Una altra de les seves tasques serà fer visible el fet que Espanya és un dels últims països avançats que no disposa d'una especialitat de Malalties Infeccioses reconeguda. El nomenament respon a la trajectòria professional del Dr. Horcajada, que assegura sentir-se "molt orgullós i content, tant pel meu Servei com per l'Hospital del Mar. Al mateix temps, se'm planteja un nou repte professional, que vull afrontar amb la millor actitud i esforç".

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat