Notícies

22 de febrer de 2021 - Informació general

L’Institut Bonanova guanya el Premi Ensenyament de la Fundació Cercle d’Economia

L’Institut Bonanova guanya el Premi Ensenyament de la Fundació Cercle d’Economia

El guardó, premia el projecte Creactiva't posat en marxa a l'Institut amb la intenció de permetre que els seus alumnes siguin capaços de desenvolupar idees i aportar solucions a necessitats i reptes reals del sector sanitari. L'Institut Escola del Treball de Lleida i l'Institut Can Puig de Sant Pere de Ribes, han quedat finalistes.

El projecte Creactiva't de l'Institut Bonanova de Formació Professional Sanitària, ha guanyat el Premi Ensenyament 2020 a la categoria de Formació Professional, que atorga la Fundació Cercle d'Economia. El guardó, que té una dotació de 10.000 euros, reconeix la tasca realitzada amb aquesta iniciativa, que utilitza la innovació i la creativitat com a eix de desenvolupament de les persones. El lliurament del premi s'ha fet aquest 22 de febrer a la seu del Cercle d'Economia.

Premi_Ensenyament_2020

Montse Blanes amb Miguel Capdevila

La directora de l'Institut Bonanova, Montse Blanes, ha volgut destacar que aquest premi és "un reconeixement a totes les persones que han estat a l'Institut Bonanova en els més de quaranta anys de vida del centre, un reconeixement per als equips anteriors al nostre nostre i per a l'equip i l'alumnat actuals". El projecte Creactiva't parteix de reptes reals de les diferents especialitats dels cicles formatius del sector sanitari que s'imparteixen a l'institut. L'alumnat, amb mentors del centre i externs, investiga, analitza i identifica els possibles reptes i treballa per proposar solucions o idees de millora. El Creactiva't ha estat també la punta de llança per evolucionar metodològicament a l'Institut, basant l'aprenentatge en projectes globals i donant especial protagonisme a l'alumnat en el seu procés d'ensenyament-aprenentatge. 

El representant de patrocini de la Fundació Bankia, Miguel Capdevila, ha volgut fer un "agraïment molt especial a tots els docents que feu possible aquests projectes, tan necessaris en aquests moments i prioritaris per a la nostra societat". I el president de la Fundació Cercle d'Economia, Anton Costas, ha aprofitat la seva intervenció per "felicitar a totes les escoles i instituts. S'han presentat 98 escoles, per tant, els nou finalistes, són nou guanyadors".

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat