Notícies

30 de desembre de 2020 - Informació general

Homenatge de l’artista Pep Suari als professionals de l’Hospital del Mar

Homenatge de l’artista Pep Suari als professionals de l’Hospital del Mar

El pintor ha lliurat dues de les seves obres a dues infermeres del centre, com a forma de retre homenatge a l'esforç realitzat per tots els professionals en aquesta pandèmia.   

L'artista Pep Suari ha retut aquest matí homenatge a la tasca dels professionals sanitaris i, en especial, als de l'Hospital del Mar. Per fer-ho, el pintor ha lliurat dues de les seves obres a dues infermeres de la Unitat d'Hospitalització 90. Èlia Gómez i Cristina Golobardes han rebut una litografia i una serigrafia com a mostra del seu agraïment per la tasca realitzada en l'atenció als pacients amb COVID-19. A l'acte han assistit el Dr. Xavier Nogués, cap del Servei de Medicina Interna, i el Dr. Juan Pablo Horcajada, cap del Servei Malalties Infeccioses.

D’esquerra a dreta, Juan Pablo Horcajada, Èlia Gómez, Cristina Golobardes, Xavier Nogués i Pep Suari

Pep Suari és un artista nascut a Argentona, al Maresme, però instal·lat des de fa més de 30 anys a Mallorca. Va cursar estudis de pintura amb Pau Mañé, J. Martínez Lozano i Joaquín Torrents Lladó, i les seves obres han passat de l'expressionisme figuratiu amb incursions a l'abstracte fins a un figurativisme de tocs mediterranis, amb colors lluminosos i purs. Ha participat en més de 50 exposicions col·lectives i ha realitzat 25 d'individuals arreu del món.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat