Notícies

15 de desembre de 2020 - Informació general

L’Hospital del Mar rep un dels premis Best Spanish Hospitals Awards®

L’Hospital del Mar rep un dels premis Best Spanish Hospitals Awards®

Ha estat reconegut com el millor hospital de referència a la categoria diagnòstica d'aparell digestiu i hepatopancreàtic. També ha quedat finalista a la categoria diagnòstica d'aparell respiratori.

L'Hospital del Mar ha rebut el premi com a millor hospital de referència a la categoria diagnòstica d'aparell digestiu i hepatopancreàtic als premis Best Spanish Hospitals Awards®, que atorguen la consultora Higia Benchmarking i la companyia de codificació hospitalària ASHO. A la vegada, també ha estat finalista a la categoria diagnòstica d'aparell respiratori.

Aquests premis, que arribaven a la seva segona edició, han premiat a una setantena de centres hospitalaris de l'Estat per la seva eficiència sanitària i qualitat assistencial, entre més d'un centenar de participants. En aquesta ocasió, s'ha incorporat una categoria única de puntuació basada en els costos hospitalaris i es va presentar un informe COVID, sobre l'impacte de la primera onada de la pandèmia als hospitals analitzats.  

Francesc Cots, Director de Control de Gestió i investigador principal del projecte RECH, entrevistat per Antoni Bassas durant l’acte de lliurament dels premis 

Els premis Best Spanish Hospitals Awards® utilitzen més de 250 indicadors d'eficiència, adequació i qualitat assistencial per mesurar les diferents candidatures. A la vegada, ofereixen als participants informació útil per a la millora dels seus resultats. En total, es van lliurar 57 premis i 108 diplomes, repartits en deu categories i sis grups d'hospitals. Entre els guardonats, hi havia 26 centres catalans.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat