Notícies

9 de desembre de 2020 - Informació general

Un estudi del CAS Santa Coloma de Gramenet, premiat al 22 Congrés Nacional de Patologia Dual

Un estudi del CAS Santa Coloma de Gramenet, premiat al 22 Congrés Nacional de Patologia Dual

Es tracta d'un treball que descriu el procés i resultats del circuit implementat al CAS Santa Coloma de Gramenet per facilitar l'accés al tractament de l'hepatitis C als pacients atesos al centre infectats per aquest virus. Ha guanyat un accèssit a la millor comunicació oral.

Un estudi sobre el model implantat per abordar el tractament de l'hepatitis C en pacients usuaris de drogues al CAS Santa Coloma de Gramenet, ha rebut un accèssit a la millor comunicació oral a la 22 edició del Congrés Nacional de Patologia Dual, celebrat en format virtual del 16 al 19 de novembre. El treball, Modelo de microeliminación de la Hepatitis C. Cascada de cuidados para la Hepatitis C del CAS Santa Coloma-Barcelona, l'ha presentat la Dra. Alexandra García-Guix, i hi ha participat tot l'equip mèdic, així com el d'infermeria i treball social del centre.

Membres de l’equip del CAS Santa Coloma. D’esquerra a dreta Marta Nayach, Santiago Llana, Laura Oliva, Alexandra Garcia i Lina Oviedo

El model implantat posa de manifest la necessitat de realitzar un abordatge multidisciplinari, que requereix una estreta coordinació entre tot el personal que atén aquest grup de pacients i la implicació de les institucions per aconseguir l'eliminació de l'hepatitis C en els grups de risc. Els resultats mostren com les combinacions d'antivirals d'acció directa, permeten tractar amb bons resultats a tots els pacients, inclosos aquells amb un menor accés al sistema sanitari, com són els usuaris de drogues.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat