Notícies

30 d'octubre de 2020 - Informació general

El Servei d’Otorrinolaringologia incorpora una nova cabina audiomètrica

El Servei d’Otorrinolaringologia incorpora una nova cabina audiomètrica

El nou equip permetrà millorar el diagnòstic de les sordeses de tota mena i mesurar l'èxit de les cirurgies d'orella i dels audiòfons. Gràcies a la seva incorporació, es podran realitzar audiometries supraliminars, audiometries en camp lliure i audiometries verbals.

El Servei d'Otorrinolaringologia amplia la seva cartera de serveis amb la incorporació d'un nou equipament per al diagnòstic i atenció dels seus pacients, una cabina audiomètrica. La seva posada en servei incrementa de forma important la capacitat de diagnòstic auditiu del servei.

L'equip permetrà realitzar audiometries supraliminars, audiometries en camp lliure i audiometries verbals, i també, realitzar aquestes proves a infants, sense necessitat de derivar-los a altres centres. "Aquestes proves ens permetran prendre millors decisions sobre quan hem d'operar els nostres pacients, perquè ens ajuden a millorar l'avaluació del seu dèficit auditiu", explica el Dr. Jacinto García, cap del Servei d'Otorrinolaringologia. Se'n beneficiaran tots els pacients amb pèrdua auditiva seguits pels professionals del servei, ja que se'ls hi podran realitzar proves més completes i acurades.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat