Notícies

21 d'abril de 2020 - Informació general

L'EMOCIÓ DE SENTIR-NOS A PROP. Una nova "Història amb compromís"

L'EMOCIÓ DE SENTIR-NOS A PROP. Una nova

Emocions, ja sigui alegria, enyorança, sorpresa,… són les que viuen els pacients i els seus familiars, junt amb els professionals responsables de les seves atencions, quan es connecten a través de telèfons mòbils i tauletes electròniques. En aquests moments de restricció de les visites és fonamental que els pacients mantinguin el contacte amb els seus familiars i el seu entorn. Puguin, amb la imatge, traspassar per uns moments les parets de l’hospital i sentir-se a prop dels seus, sentir les seves veus i veure els seus rostres, així com les seves cases. De la mà de Lucia Mira i Yolanda Barba, i del viscut per diferents pacients, coneixerem tota la logística que hi ha darrere d’aquesta iniciativa, i les emocions que s’hi mouen. 

 

Aquesta és una de les càpsules d’”Històries amb compromís”, històries en què tots els professionals, d’una manera o altra, estan dedicant un temps i un esforç immesurable per a contribuïr en la millora de l'atenció als pacients i les seves famílies, en  l'habilitació de nous espais, en la cerca de material, en la integració a nous llocs de treball i/o noves responsabilitats, en mantenir-nos a tots informats i connectats, en la gestió de les donacions, etc.

La vostra professionalitat i dedicació s’han fet paleses des del primer dia, especialment en aquells que heu estat i esteu a primera línia, demostrant la vostra capacitat dereacció i adaptació immediates des del primer moment en què va començar aquesta pandèmia.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat