Notícies

15 de març de 2020 - Informació general

Informació sobre l'accés als centres del PSMAR

Informació sobre l'accés als centres del PSMAR

Des del 15 de març, queda restringit l'accés als centres del PSMAR. Únicament es permet el pas al personal sanitari i familiars autoritzats.

A causa de l'evolució de la propagació del coronavirus SARS-CoV-2, als nostres centres i en línia amb les mesures extraordinàries que s'estan prenent per les autoritats sanitàries, la direcció del PSMAR ha pres la decisió de restringir totalment l'accés de familiars i acompanyants als centres sanitaris de la nostra institució a partir del diumenge 15 de març de 2020, exceptuant només els casos que identifiquin els professionals amb criteris assistencials. 
En aquest sentit, la informació medica i/o assistencial per evolució o alta dels pacients a familiars haurà de fer-se prioritàriament de forma telefònica, evitant la presencialitat sempre que sigui possible i dirigint als familiars o acompanyants al Servei d'Admissions per a la recollida de documentació/alta. Els professionals han de garantir disposar del telèfon de contacte del familiar o acompanyant, així com informar del telèfon per contactar amb el centre, servei o unitat.
Es demana als serveis mèdics que els professionals que atenguin a pacients ingressats s'organitzin de manera que la informació telefònica a familiars i/o acompanyants es faci cada dia en la franja horari de 13 a 15 h, sempre que no hi hagi cap urgència o eventualitat imprevista. Així mateix, s'ha d'informar que és imprescindible tenir un únic familiar o acompanyant com a interlocutor.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat