Notícies

Desembre de 2019 - Informació general

Els Projectes Estrella deixen petjada a l’Hospital del Mar. Celebrem els 15 anys d'aquesta inciativa per millorar la qualitat assistencial

Els Projectes Estrella deixen petjada a l’Hospital del Mar. Celebrem els 15 anys d'aquesta inciativa per millorar la qualitat assistencial

Al nou butlletí digital del PSMAR

Els Projectes Estrella de Millora de la Qualitat Assistencial s'han convertit en un dels emblemes del Parc de Salut Mar. 15 edicions a les quals s'han presentat 249 propostes, de les quals, 50 han estat seleccionades. Però, més enllà de les xifres, què hi ha darrere els projectes? Qui són les persones que els lideren? Al Mar a la Xarxa hem parlat amb elles, representants d'una de les primeres propostes guanyadores i d'una de les seleccionades a l'última edició.

A més, estem d’enhorabona perquè la gestió del Parc de Salut Mar i el servei de Neurologia han estat reconeguts als premis TOP 20, l'Hospital del Mar és el primer de l'Estat que rep l'acreditació com a Stroke Center de l'European Stroke Organisation i volem felicitar al Dr. Daniel Echeverría Esnal, que és el primer farmacèutic hospitalari de l'Estat acreditat pel Board Certified Pharmacist en Malalties Infeccioses.

I també, Salut ha culminat l'extensió del programa de cribratge de càncer de còlon i recte arreu de Catalunya i en recerca es busquen persones amb problemes de memòria per participar en un assaig clínic de prevenció de la demència.

Tot això i més, al Mar a la xarxa!

 

 

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat