Innovació

L'àrea d'Innovació i Transformació Digital, liderada pel Dr. Jordi Martínez Roldán, està impulsant el desenvolupament de diferents línies com són la telemedicina, la utilització de les dades i el modelat 3D.

Jordi Martínez Roldán: "Innovar és transformar afegint valor. L'Hospital del futur ha de ser un hospital sense hospital. Hem de pensar en serveis que podem oferir sense la necessitat de tenir un espai físic a l'hospital, una estructura. Serà un hospital connectat, tant dins com fora."

Actualitat

Club d'innovació

És una iniciativa conjunta de les direccions de l'IMIM i del PSMAR per buscar noves fórmules que creïn espais de trobada per tal de promoure el desenvolupament de noves idees i sinergies de treball, en un entorn distès i pluridisciplinari. Està obert a tots els professionals del PSMAR.

Tens una idea?

Si tens una idea que pot aportar una millora en l'activitat clínica i en l'atenció al pacient, t'oferim aquest espai perquè puguis explicar-la.

Cartera de serveis

Desenvolupar serveis de telehealth, que inclou telemedicina, teleassistència, telediagnòstic, etc

Política d'innovació

Es basa en desenvolupar projectes que serveixin per millorar les prestacions assistencials i docents dels centres PSMAR a partir del coneixement i l'experiència del conjunt dels seus professionals, i de les necessitats i expectatives dels usuaris.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat