Educació maternal

En aquest viatge cap a la maternitat t'animem a participar a les nostres sessions grupals per compartir l'experiència amb altres dones embarassades, dirigides per llevadores especialitzades.

Inici de l'embaràs

Xerrada del primer trimestre

Segon trimestre

Mou l'embaràs

És un programa de sessions online en el qual mitjançant l’acondicionament de la pelvis es millora la condició física de les dones embarassades. És un curs de tres sessions setmanals amb una durada aproximada de 50 o 65 minuts cada sessió. Dilluns de 12:30 a 13:45 h aproximadament.

Més informació

Tercer trimestre

Preparació al naixement

En qualsevol moment de l'embaràs que sentis la necessitat

Planificant el part

És una sessió online de trobada per a dones embarassades i les seves parelles amb una llevadora del nostre equip. Un espai per apropar-se al nostre model de cures respectuoses durant el procés de part i naixement. Un lloc per a resoldre dubtes i parlar de les incerteses en relació al part.

Més informació

Després del naixement

Grup post part

Degut a la situació sanitària actual, totes les sessions grupals són online viab plataforma Teams.

Per tal de poder sol·licitar l'assistència a aquestes sessions, has d'enviar un e-mail a educaciomaternal@parcdesalutmar.cat, especificant el/s grups en els que vulguis participar: el teu nom complert, CIP, data de part estimada o data d'última regla i ASSIR en el que et visites (CAP de referència).

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat