Obstetrícia i ginecologia

A l'Hospital de la Mar sabem l'important que és per a tu el moment del part, per això posem a la teva disposició tots els mitjans per a fer que el moment de donar a llum sigui una experiència única i irrepetible.

Som al teu costat durant tot l'embaràs, part i postpart perquè gaudeixis de la maternitat com a una experiència positiva i saludable. Atendrem les teves necessitats i demandes per a tenir cura de la teva salut i la del teu nadó.

L'Hospital de la Mar és un centre públic i que per la seva localització, a la vora del mar, està inundat per la llum mediterrània. Comptem amb un equip professional conscienciat amb la importància d'un part mínimament medicalitzat i respectuós amb les teves decisions.

Oferim una atenció continuada i integral des del principi de l'embaràs, fins al final de l'etapa del part i postpart. A més, acompanyem als nous pares en la vinculació amb l'equip de pediatria de primària.

Si desitges que el teu embaràs sigui atès pel nostre equip de professionals, pots informar-te en el telèfon 600463602 o en el correu educaciomaternal(ELIMINAR)@psmar.cat.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat