Programa de Qualitat

Coordinador: Xavier Castells

El Servei d'Epidemiologia i Avaluació, juntament amb el Servei de Qualitat d’infermeria, dóna suport operatiu i metodològic al Programa de Qualitat del MAR.

El Programa de Qualitat identifica i coordina les diferents iniciatives de millora de la qualitat dels centres del Parc de Salut MAR, facilitant les sinèrgies que es poden establir entre elles tot integrant-les en un programa corporatiu, orienta les propostes de treball per tal de millorar-ne l’impacte, facilita les eines i els recursos necessaris per tal d’implementar els programes de qualitat i incorpora metodologia d’anàlisi i d’avaluació, amb el desenvolupament i consolidació d’un sistema d’indicadors d’avaluació de la qualitat assistencial.

En aquest mateix context es coordinen també totes les iniciatives de millora de la Seguretat del Pacient, tant les que corresponen a l’Aliança per a la Seguretat del Pacient promoguda des del Departament de Salut de la Generalitat, com d’altres.

D’altra banda, des del Programa de Qualitat es coordinen els processos d’implantació de Normes ISO en els Serveis per als quals aquesta via sigui l’apropiada i tots els processos per a l’acreditació del centres del Parc de Salut MAR.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat