Cartera de Serveis

Realitzem el diagnòstic i tractament de les següents patologies

Patologia neoplàsica. Tractament del càncer

Sempre dins del consens i discussió dels casos en un comitè multidisciplinari oferim el tractament quirúrgic, quan ho precisen, de les següents patologies:

Càncer de còlon

Utilitzem tècniques depurades d'exèresi completa de mesocòlon i lligadura central vascular a través d'abordatges mínimament invasius com la laparoscòpia i la cirurgia robòtica.

Càncer de recte

Oferim una gamma completa de tècniques avançades de resecció, que inclouen opcions de preservació de l'aparell esfinteriana mitjançant TAMIS i TaTME, realitzades a través de cirurgia mínimament invasiva, sigui mitjançant abordatge laparoscòpic o robòtic. A més, seguim un protocol de preservació d'òrgan en casos de resposta completa al tractament previ a la cirurgia.

Càncer d'anus
Símptomes polinòsics

Abordem els símptomes polinòsics mitjançant discussions en comitès multidisciplinaris, avaluant diverses opcions terapèutiques i prenent decisions en col·laboració amb el pacient.

Neoplàsies pelvianes

Per al tractament de neoplàsies pelvianes, mantenim una col·laboració estreta amb els serveis de Ginecologia i Urologia.

Tumors retrorectals
Tractament de la carcinomatosi peritoneal

Oferim tractament per a la carcinomatosi peritoneal de diverses etiologies, que inclou l'aplicació de quimioteràpia intraabdominal hipertèrmica (HIPEC).

Patologia benigna

Malaltia inflamatòria intestinal

Per al maneig de la malaltia inflamatòria intestinal, com la malaltia de Crohn i la colitis ulcerosa, avaluem exhaustiva dels casos en comitès multidisciplinaris i col·laborem estretament amb el servei de Digestologia. A més, oferim tècniques avançades com l'anastomosi de Kono i la creació de reservori ileal.

Reconstrucció del trànsit intestinal

Realitzem cirurgia de reconstrucció del trànsit intestinal en casos on sigui necessari revertir estomes derivatius o terminals.

Patologia del sòl pelvià

Abordem la patologia del sòl pelvià dins d'una Unitat multidisciplinària amb un enfocament estructurat. Tractem condicions com prolapses rectals, rectocele i enterocele utilitzant tècniques com la rectopèxia laparoscòpica o procediments perineals. Addicionalment, oferim tractament per a la incontinència fecal mitjançant neuromodulació sacra.

Malaltia diverticular

Oferim atenció tant en la seva presentació aguda com crònica, utilitzant abordatges mínimament invasius amb l'objectiu de preservar la continuïtat intestinal.

Endometriosi 

En col·laboració amb el servei de Ginecologia, oferim tractaments avançats i opcions de preservació d'òrgans per a pacients amb endometriosi.

Proctologia bàsica i avançada

Per a la proctologia bàsica i avançada, duem a terme tractaments en règim de cirurgia ambulatòria per a afeccions com patologia hemorroidal, fístula (aplicant tècniques com el plasma ric en plaquetes o el teixit adipós autòleg), fissura, sinus pilonidal i hidrosadenitis.

Atenció integral del pacient ostomatitzat

Proporcionem atenció integral als pacients ostomatitzats, disposant de un equip d'infermeres estoma terapeutes que ofereixen cures i orientació tant per a estomes temporals com permanents."

Som líders en processos de prehabilitació i en el tractament de pacients amb càncer colorectal d'aparició precoç, fent servir un abordatge de salut integral que inclou la preservació de la funció reproductiva i el consell genètic.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat