Agenda

8 de maig de 2019 - Actes

Avancem amb tu i per tu: Cafè científic sobre dolor crònic

El 8 de maig a les les 18.00 h a la Sala Marie Curie del PRBB la UPF organitza una reunió informal al voltant d'un cafè per acostar metges, investigadors i pacients relacionats amb el dolor cònic. Els experts Rafael Maldonado, cap del Laboratori de Neurofarmacologia del Departament de Ciències Experimentals i de la Salut (DCEXS) de la UPF, i Antonio Montes, anestesiòleg i responsable de la Unitat de Dolor de l'Hospital del Mar, són els ponents convidats.

Avancem Amb Tu i Per Tu és un homenatge a totes aquelles persones que participen en la recerca sobre malalties, des de pacients fins a científics, passant per voluntaris, familiars, personal sanitari, associacions de pacients i fundacions benèfiques.

Mitjançant reunions informals al voltant d'un cafè, el projecte busca acostar pacients i científics en un ambient càlid i proper en el que compartir els seus coneixements i experiències sobre una malaltia mental determinada. En un cafè científic no hi ha experts i no experts: tothom té coses per explicar i per aprendre.

El Departament de Ciències Experimentals i de la Salut (DCEXS) de la UPF organitza aquesta iniciativa, guanyadora el 2015 del concurs de Responsabilitat Social Universitària de la UPF, i que en aquesta ocasió compta amb l'Hospital del Mar com a organisme col·laborador.

  • Què? Cafè Científic sobre dolor crònic
  • Quan? 8 de maig a les 18:00 h
  • On? Sala Marie Curie del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB, Dr. Aiguader, 88, Barcelona)
  • Entrada lliure, aforament limitat. Registra't aquí.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat