Agenda

14 de novembre de 2017 - Jornades i Cursos

Drets dels pacients i mitjans de comunicació, entre la divulgació i la controvèrsia

II Jornada del Comitè d'Ètica Assistencial del PSMAR

Sota el títol "Drets dels pacients i mitjans de comunicació, entre la divulgació i la controvèrsia”, el Comitè d’Ètica Assistencial i el Servei d’Atenció al Ciutadà del PSMAR organitzen el dimarts 14 de novembre la II Jornada del Comitè d’Ètica Assistencial del PSMAR. Durant la jornada s’obrirà el debat i la reflexió sobre com els mitjans de comunicació tracten i difonen les informacions relacionades amb la salut, i de la seva importància a l’hora d’educar i sensibilitzar la ciutadania en aquesta àrea.

Per fer-ho, comptarem amb la participació de diferents professionals de l'àmbit periodístic i de la salut, i en especial amb la intervenció del Sr. Vladimir de Semir, periodista científic, ex-subdirector de La Vanguardia i president del Consell Assessor i del Consell Social del Centre d'Estudis Ciència,
Comunicació i Societat de la Universitat Pompeu Fabra, que impartirà la conferència "Informar implica educar. ¿Som els periodistes conscients d'aquesta Responsabilitat ètica en el convuls món comunicatiu d'avui?”

 

La jornada és gratuïta i cada participant rebrà un diploma acreditatiu de l'assistència a la mateixa.

L'aforament és limitat pel que cal confirmar assistència a comunicacio@parcdesalutmar.cat

Per a més informació, consulteu el programa adjunt.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat