Agenda

16 de desembre de 2008 - Convocatòria Premis

L'Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) convoca el V Premi Joan Oró a la divulgació de la recerca científica, Departament d'Educació i Universitats, de la Generalitat de Catalunya

S'atorgarà a l'article que millor descrigui la tasca de recerca de l'autor/a

L'Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) convoca el V Premi Joan Oró a la divulgació de la recerca científica, Departament d'Educació i Universitats, de la Generalitat de Catalunya. L'objectiu d'aquesta iniciativa és incentivar en el jovent investigador la capacitat per comunicar el contingut i el valor de la seva recerca científica i facilitar la publicació del seu treball de divulgació en els mitjans de comunicació.

El V Premi Joan Oró a la divulgació de la recerca científica s'atorgarà a l'article que millor descrigui la tasca de recerca de l'autor/a. El text podrà tenir la forma d'assaig o de reportatge, amb total llibertat d'estil, però exposat amb la màxima veracitat i caldrà que s'ajusti a la realitat de l'experiència personal. El treball guanyador serà publicat en algunes publicacions en llengua catalana. Els articles o reportatges podran incloure il·lustracions o fotografies per millorar la comprensió i l'atractiu del treball descrit. Quan l'autoria de les il•lustracions sigui diferent de la del text, caldrà fer constar-ne l'origen i, si és una obra subjecta a drets d'autor, caldrà acompanyar la documentació que acrediti el permís de reproducció.

 

S'atorgarà un primer premi de 1000 euros al guanyador, i un màxim de tres accèssits optatius, dotats amb 350 euros cadascun. El premi no podrà quedar desert. Els guanyadors cediran a l'ACCC els drets, tant del text com de les il•lustracions, per a la publicació dels originals en els mitjans que es consideri oportú per a la seva difusió.

 

El termini de presentació d'originals conclourà el 10 de gener de 2009. Els textos es lliuraran, per correu electrònic, a l'adreça: secretaria-tecnica@accc.cat.

 

Les bases i els resultats d'edicions anteriors es poden consultar al web de l'ACCC. 

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat