Agenda

22 de novembre de 2023 - Jornades i Cursos

Jornada Música, emocions i salut

Coincidint amb el Dia Internacional de la Música

El 22 de novembre a les 15.00 h, coincidint amb el Dia Internacional de la Música, l’Hospital del Mar i la Fundació Amics de l'Hospital del Mar, en col·laboració amb la Fundació Mèmora, organitzen la jornada “Música, emocions i salut” amb l’objectiu de reflexionar sobre els beneficis de la musicoteràpia.

La jornada es farà a la Sala Josep Marull i està dirigida a músics, terapeutes musicals, professionals de la sanitat, pacients i familiars, i a la ciutadania en general. També es podrà seguir per streaming al canal Youtube de l’Hospital del Mar.

Comptarà amb la participació del compositor, escriptor i líder del grup Love of Lesbian, Santi Balmes, que farà la xerrada inaugural sobre música, emocions i salut. 

La periodista Laura Rosel moderarà dues taules rodones. La primera, amb professionals assistencials de l’Hospital del Mar que participen en els tallers de musicoteràpia del centre, i la segona, amb musicoterapeutes, persones tractades a l’Hospital del Mar i un familiar d’un pacient de Cures pal·liatives.

Jornada_musicoteràpia

 

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat