Agenda

22 de maig de 2023 - Jornades i Cursos

XXXI Jornades Tècniques d'Anatomia Patològica Dr. Corominas

Dirigit a tècnics d'Anatomia Patològica i Citologia interessats a adquirir i actualitzar coneixements sobre les diferents branques de la professió, i a estudiants i docents en l'àmbit de l'anatomia patològica i la citologia, que vulguin adquirir i actualitzar coneixements sobre les diferents branques del laboratori de patologia.

Els laboratoris d'anatomia patològica i citologia estan adoptant noves tecnologies i metodologies de treball en la seva pràctica diària. Per aquest motiu, és imprescindible que els tècnics actualitzin els seus coneixements i procediments en els diferents àmbits de la patologia. 

El contingut del curs s’adapta a les necessitats d’empreses que ofereixen formació en centres de treball. A més, es concep com un punt de trobada per als tècnics i professionals de la patologia, on a més d'actualitzar coneixements, es pot compartir un espai de diàleg i intercanvi d'experiències. 

Per afavorir aquest aspecte, en aquesta edició s’ha designat un comitè científic que ha involucrat a diferents serveis de patologia en l'elaboració del programa. 

Dates: 22-23 de maig de 2023 de 15.30 h -19.30 h.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat