Agenda

10 de novembre de 2020 - Jornades i Cursos

Primer cafè científic en línia del cicle "Avancem amb tu i per tu" de la UPF amb la col·laboració de l'Hospital del Mar

Cafè científic sobre els trastorns del son amb Olga Valverde de la UPF i Miquel Félez de l'Hospital del Mar

Es reprenen els cafès científics del cicle "Avancem amb tu i per tu" de la UPF, amb la col·laboració de l'Hospital del Mar, de forma virtual. La propera sessió, que organitza el Departament de Ciències Experimentals i de la Salut de la UPF amb el suport de la Càtedra QUAES-UPF de Biomedicina i Enginyeria Biomèdica, tindrà lloc el dimarts 10 de novembre a les 18.00 h. El cafè se centrarà en els trastorns del son, des de les bases de la neurobiologia, les seves funcions, les fases principals, el seu paper a l'aprenentatge i la memòria i els trastorns més habituals. Pots inscriure't a la web de l'esdeveniment

Els ponents seran Olga Valverde, responsable del grup de recerca en Neurobiologia del Comportament (GReNeC) del DCEXS i Miquel Félez, coordinador de la Unitat Multidisciplinària de Patologia del Son de l'Hospital del Mar. 

“Avancem amb tu i per tu” és un homenatge a totes aquelles persones que participen en la recerca sobre malalties, des de pacients fins a científics, passant per voluntaris, familiars, personal sanitari, associacions de pacients i fundacions benèfiques. Mitjançant reunions informals, el projecte busca apropar al públic general i als científics en un ambient càlid i proper en el qual compartir els seus coneixements i experiències. En un cafè científic no hi ha experts i no experts, tothom té coses a explicar i aprendre. 

S’enviarà un enllaç el dia abans a les persones que es registrin.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat