Agenda

24 de febrer de 2020 - Jornades i Cursos

Scalpel. I Gimbernat Surgical Symposium 2020

1r simpòsium organitzat per l'Associació Quirúrgica Gimbernat (AQG)

L'Associació Quirúrgica Gimbernat (AQG), constituïda per estudiants del grau de Medicina compartit UAB-UPF amb un especial interès per la reflexió sobre la Cirurgia, organitzen l’Scalpel. I Gimbernat Surgical Symposium 2020 el 24 de febrer al Campus Universitari Mar. Es faran conferències, tallers de diferents especialitats, simulacions i inclòs un escape room amb l’objectiu de motivar y complementar la formació en cirurgia dels estudiants. Per a més informació consulteu el programa adjunt.

Cirurgia i Humanitats Mèdiques en el Grau de Medicina

La AQG (http://aqgimbernat.blogspot.com/) va ser fundada l'octubre de 2011 per un grup d'estudiants del quart curs del Grau de Medicina (UAB-UPF) amb l'estímul i suport del Professor Manuel Pera, Cap de Secció de la Unitat de Cirurgia Gastrointestinal de l'Hospital del Mar.

Els seus objectius fonamentals són promoure l'interès pel pensament crític sobre la Cirurgia, com a ofici en l'àmbit de la societat del nostre temps i com a disciplina oberta al diàleg amb altres disciplines universitàries, així com proporcionar informació fiable científicament, sobre la Cirurgia, en les seves diverses especialitats.

L'Associació també té la pretensió de complementar i enriquir l'actual currículum, no només en els seus aspectes anatòmics i clínics, sinó també, i de manera especial, en el context de les humanitats mèdiques. Durant el curs acadèmic es desenvoluparà un curs d'anatomia quirúrgica, un cicle de conferències sota el títol "Aproximació a la teoria i pràctica de la cirurgia" i un taller d'habilitats quirúrgiques.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2021 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat