Agenda

Actes corresponents a la categoria "Convocatòria Premis"

 • 17 de maig de 2024 - Convocatòria Premis

  XXV Premi Dr. Lino Torre a la recerca quirúrgica

  XXVI Memorial Dr. Lino Torre

  Obrim la candidatura al XXV Premi Dr. Lino Torre a la recerca quirúrgica, destinat a reconèixer els professionals de Cirurgia General que hagin publicat un treball d'investigació en la literatura mèdica durant l'any 2023. El període per a l’enviament del treball és fins el 17 de maig de 2024. 

  més informació

 • 13 d'abril de 2023 - Convocatòria Premis

  XXIV Premi Dr. Lino Torre a la recerca quirúrgica

  XXV Memorial Dr. Lino Torre

  Obrim la candidatura al XXIV Premi Dr. Lino Torre a la recerca quirúrgica, destinat a reconèixer els professionals de Cirurgia General que hagin publicat un treball d'investigació en la literatura mèdica, durant l'any natural precedent al de l'atorgament del premi. El període per a l’enviament del treball és fins el 8 de maig de 2023. 

  més informació

 • 1 de setembre de 2021 - Convocatòria Premis

  XXI Premi Dr. Lino Torre a la recerca quirúrgica

  XXII Memorial Dr. Lino Torre

  Obrim la candidatura al XXI Premi Dr. Lino Torre a la recerca quirúrgica, destinat a reconèixer els professionals de Cirurgia General que hagin publicat un treball d'investigació en la literatura mèdica, durant l'any natural precedent al de l'atorgament del premi. El període per a l’enviament del treball és de l’1 al 30 de setembre de 2021. 

  més informació

 • 18 de maig de 2020 - Convocatòria Premis

  XX Premi Dr. Lino Torre a la recerca quirúrgica

  XXI Memorial Dr. Lino Torre

  Obrim la candidatura al XX Premi Dr. Lino Torre a la recerca quirúrgica, destinat a reconèixer els professionals de Cirurgia General que hagin publicat un treball d'investigació en la literatura mèdica, durant l'any natural precedent al de l'atorgació del premi. El període per a l’enviament del treball és de l’1 al 30 de juny de 2020. 

  més informació

 • 31 de maig de 2019 - Convocatòria Premis

  XIX Premi Dr. Lino Torre a la recerca quirúrgica

  XX Memorial Dr. Lino Torre

  El 31 de maig a les 12.00 hs s'atorgarà el Premi Dr. Lino Torre a la recerca quirúrgica. El premi està destinat a reconèixer els professionals de Cirurgia General que hagin publicat un treball d'investigació en la literatura mèdica, durant l'any natural precedent al de l'atorgació del premi. La data límit per a presentar els treballs és el 15 d'abril de 2019. 

  més informació

 • 25 de maig de 2018 - Convocatòria Premis

  Memorial Dr. Lino Torre

  Premi Dr. Lino Torre a la recerca quirúrgica

  El 25 de maig de 2018 s'atorgarà el Premi Dr. Lino Torre a la recerca quirúrgica. El premi està destinat a reconèixer els professionals de Cirurgia General que hagin publicat un treball d'investigació en la literatura mèdica, durant l'any natural precedent al de l'atorgació del premi. La data límit per a presentar els treballs és el 15 d'abril de 2018. Trobareu més informació en el document adjunt.

  més informació

 • 26 de maig de 2017 - Convocatòria Premis

  Memorial Dr. Lino Torre

  Premi Dr. Lino Torre a la recerca quirúrgica

  El 26 de maig de 2017 s'atorgarà el Premi Dr. Lino Torre a la recerca quirúrgica. El premi està destinat a reconèixer els professionals de Cirurgia General que hagin publicat un treball d'investigació en la literatura mèdica, durant l'any natural precedent al de l'atorgació del premi. La data límit per a presentar els treballs és el 15 d'abril de 2017. Trobareu més informació en el document adjunt.

  més informació

 • 3 de juny de 2016 - Convocatòria Premis

  Memorial Dr. Lino Torre

  Premi Dr. Lino Torre a la recerca quirúrgica

  El 3 de juny de 2016 s'atorgarà el Premi Dr. Lino Torre a la recerca quirúrgica. El premi està destinat a reconèixer els professionals de Cirurgia General que hagin publicat un treball d'investigació en la literatura mèdica, durant l'any natural precedent al de l'atorgació del premi. La data límit per a presentar els treballs és el 15 d'abril de 2016. Trobareu més informació en el document adjunt.

  més informació

 • 22 demaig de 2015 - Convocatòria Premis

  Memorial Dr. Lino Torre

  Premi Dr. Lino Torre a la recerca quirúrgica

  El 22 de maig de 2015 s'atorgarà el Premi Dr. Lino Torre a la recerca quirúrgica. El premi està destinat a reconèixer els professionals de Cirurgia General que hagin publicat un treball d'investigació en la literatura mèdica, durant l'any natural precedent al de l'atorgació del premi. La data límit per a presentar els treballs és el 15 d'abril de 2015. Trobareu més informació en el document adjunt.

  més informació

 • 16 de maig de 2014 - Convocatòria Premis

  Memorial Dr. Lino Torre

  Premi Dr. Lino Torre a la recerca quirúrgica

  El 16 de maig de 2014 s'atorgarà el Premi Dr. Lino Torre a la recerca quirúrgica. El premi està destinat a reconèixer els professionals de Cirurgia General que hagin publicat un treball d'investigació en la literatura mèdica, durant l'any natural precedent al de l'atorgació del premi. La data límit per a presentar els treballs és el 15 d'abril de 2014. Trobareu més informació en el document adjunt.

  més informació

Compromís social

 • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat