Notícies

3 de maig de 2024 - Informació general

Nova etapa per als nostres residents

Nova etapa per als nostres residents

Avui hem acomiadat i als i les 86 residents formats a l'Hospital del Mar. Després d'anys d'esforços, marcats per pandèmia de la COVID-19, comencen una nova etapa laboral amb l'agraïment de totes les persones que els han acompanyat en aquest període.

86 joves han tancat aquest 3 de maig un capítol de la seva vida per iniciar un de nou. Són els i les residents que han acabat el seu període de formació a l'Hospital del Mar. Una generació de professionals que han vist com el seu període formatiu es veia marcat per la pandèmia de la COVID-19. I els hem acomiadat en un acte ple d'emoció i agraïment.

Residents_2024

Pel gerent de l'Hospital del Mar, el Dr. Jaume Raventós, "ha estat un privilegi i un orgull estar amb vosaltres i acompanyar-vos aquests anys. Tenim plena confiança que hem format professionals excepcionals. No oblideu aquesta etapa, recordeu-nos i que la força us acompanyi". El Dr. Francesco Amorelli, que ha parlat en nom dels i les residents, ha acomiadat als companys i companyes que acaben la seva formació recordant la germanor, la calidesa i l'estrès d'aquests anys. En el mateix sentit s'han expressat els doctors José Luis Hernández i Mireia Ble, tutors de residents.

Residents_2024

Residents_2024

El Dr. Víctor Pérez, director de l'Àrea Assistencial i Mèdica de l'Hospital del Mar, els ha donat les gràcies "per aquests anys de treball i esforç. Gràcies per fer aquest hospital encara més gran. No perdeu la capacitat d'emocionar-vos i sorprendre-us. Molt èxit en aquesta nova etapa". Hi ha coincidit la Dra. Paloma Garcimartín, directora Infermera, que ha explicat que "heu après habilitats i coneixements, però també empatia, respecte i comprensió. Heu deixat una empremta a la institució, als equips assistencials, però, sobretot, als vostres pacients i les seves famílies".

Residents_2024

Residents_2024

L'acte l'ha tancat la presidenta de la Comissió de Docència, la Dra. Gloria Nohales, i l'actuació musical de Víctor Mamé, pianista del grup Doctor Prats.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat