One2One Mar

one2one_mar, una nova plataforma de benestar emocional per ajudar durant la crisi del coronavirus

Les situacions excepcionals i potencialment destructives, i la pandèmia de COVID-19 ho és, requereixen respostes creatives.

Ens trobem en un moment en el qual tota la població, sense excepcions, s'enfronta a situacions que poden comportar un important malestar. L'excepcionalitat i gravetat de la situació fa que molta gent pateixi problemes emocionals, pensaments catastròfics, ansietat, insomni, etc.

Davant aquest doble problema, ens proposem un moviment d'ajut online i que hem anomenat "one2one_mar" acrònim sonor de l'anglès one (1) to ("two"=2) one (1), els uns pels altres. "one2one_mar" és un programa online que organitza l'ajut en aspectes psicològics dirigit a professionals, pacients i famílies que ho necessitin.

Qui som one2one_mar?

Un equip de companys professionals de la psicologia, el treball social i la infermeria especialitzada en salut mental que que atendrà, sempre amb recursos online i/o telefònics, situacions de malestar emocional, tristesa, angoixa, etc derivades de la pandèmia COVID-19.

Qui pot contactar amb one2one_mar?

Tothom que cregui que ho necessita: professionals, pacients i famílies que ho necessitin. Tothom. Sense cap restricció.

Com contactar amb one2one_mar?

Molt fàcil, envia un mail a 121mar@psmar.cat explicant breument el teu problema; és important que ens expliquis si estàs treballant a primera línia, confinat al domicili, si ets familiar d'una persona infectada, etc i ens deixis un telèfon de contacte. El teu mail serà avaluat per un especialista i, en menys de 24 hores, estaràs rebent ajut professional online i/o telefònic per a fer front al teu problema.

Esperem, que els uns pels altres, aconseguim sortir reforçats d'aquesta crisis.

Escriu-nos a 121mar@psmar.cat, ens podem ajudar mútuament.