Tractament quirúrgic

"Neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit..."

  • Radioteràpica guiada per la imatge, que amb la verificació del posicionament abans de cada sessió amb imatges radiogràfiques o tomogràfiques permet assegurar un millor posicionament i una millor qualitat del tractament administrat.
  • Radioteràpia guiada per la respiració, principalment amb tècnica d'inspiració profunda mantinguda que permet protegir millors estructures com el cor i a la vegada reduir el moviment de la pacient durant cada sessió, contribuint a una major seguretat del tractament.
  • Radioteràpia hipofraccionada i ultrahipofraccionada, la qual amb la important reducció del nombre total de les sessions permet una reducció de la toxicitat entorn del tractament, un major confort per la pacient i un retorn a l'activitat normal més ràpid.
  • Radioteràpia intraoperatòria, que permet una major precisió en l'administració de dosi localitzada en el lloc del tumor en el mateix moment de la cirurgia evitant moltes vegades la necessitat de rebre cap més tractament local en tumor de mida petit (irradiació parcial).
  • Radioteràpia d'intensitat modulada i arco teràpia dinàmica (VMAT) que permet una millor dosificació de les zones a tractar amb una reducció de les dosis en els teixits sans.