Publicacions

 • 3 d'abril de 2014 · Butlletí Informatiu

  El Mar@laxarxa es reinventa i estrena nou format

  Un magazine més àgil i visual

  El Mar@laxarxa arriba a la seva quinzena edició i estrena nou format, amb un disseny més àgil i visual que permet conèixer l'actualitat de la institució amb un cop d'ull al presentar la informació en una sola pàgina. La periodicitat és una altra novetat, ara s'editarà mensualment i, a més, inclourà una versió per imprimir que permetrà fer una major difusió entre els usuaris del diferents centres. A cada número hi haurà una secció que tractarà un tema en profunditat i estarà obert a la participació a través del nostre blog. En aquesta edició, s'aborda el canvi de paradigma que està suposant per a la infermeria fer el doctorat, una professió que cada cop més s'endinsa en el camp de la recerca. Us animen a què entreu i participeu!

 • Desembre de 2013 · Butlletí Informatiu

  MAR@laxarxa 14

  El magazine digital del PSMAR

  Us fem a mans la darrera edició del MAR@laxarxa, magazine digital del PSMAR que tracta amb profunditat temes rellevants de la institució. Al Repor, alguns dels protagonistes de l'aliança estratègica amb el servei de Salut de la Vall d'Aran fan una valoració després de tres anys d'èxit. En la secció En Construcció, el Dr. Lluís Grande ens explica l'aposta que ha fet el PSMAR per impulsar iniciatives innovadores dels professionals. Ona Carbonell, campiona olímpica de natació sincronitzada, és la protagonista de la Contra i explica la seva visió dels nostres hospitals des de la proximitat que li atorga ser filla d'un cap de servei de la casa. A més, periodistes destacats de salut, com en Josep Corbella de La Vanguardia, i professionals del centre molt avesats a tractar amb periodistes, donen el seu punt de vista sobre el tractament que fan els mitjans de comunicació als temes científics i de salut. I tú, què en penses d'aquest tractament? Us animem a que entreu al webzine i feu les vostres aportacions!

 • Agost de 2013 · Butlletí Informatiu

  MAR@laxarxa 13

  El magazine digital del PSMAR

  Us fem a mans la darrera edició del mar@laxarxa, magazine digital del PSMAR que tracta amb profunditat temes rellevants de la institució explicats pels seus protagonistes, els professionals. "Quan els valors entren en el joc de la salut", aquest és el títol del Repor en el qual s'explica la tasca del consultor d'ètica o bioeticista amb testimonis i la presentació d'un cas. La Dra. Juana Flores ens explicarà com la creativitat en la gestió i les tecnologies de la informació milloren la qualitat i l'eficiència en la salut, a través del nou projecte d'agenda virtual d'endocrinologia que s'ha posat en marxa. A més, per primer cop ja es pot mesurar l'impacte econòmic dels esdeveniments adversos en els hospitals espanyols i a partir d'aquestes dades professionals del PSMAR analitzen què ha suposat i quines mesures aplica l'organització per reduir-ne el cost. Els beneficis de la teràpia gènica ja són tangibles. Vols saber com actua i en quins camps està funcionant? El Dr. Alain Fisher, convidat a la IV Conferència Alexander Fleming, respon aquesta i d'altres qüestions. Aquests continguts i molts d’altres es poden consultar en aquesta edició de la revista.

 • Maig de 2013 · Butlletí Informatiu

  MAR@laxarxa 12

  El magazine digital del PSMAR

  Us fem a mans la darrera edició del mar@laxarxa, magazine digital del PSMAR que tracta amb profunditat temes rellevants de la institució explicats pels seus protagonistes, els professionals. En aquest número, l'editor en cap del Bristish Journal of Surgery, Derek Alderson, analitza el paper dels editors en la publicació d'articles en revistes d'alt impacte. Investigadors del grup de recerca en farmacologia humana i neurociències de l'IMIM expliquen com una nova substància, present en l'extracte del te verd, suposa un avenç per a les persones que pateixen síndrome de Down. El reportatge el dediquem als MIR, fonamentals en el desenvolupament de la tasca dels serveis, amb testimonis que ens expliquen la seva experiència positiva i que han fet que l'Hospital del Mar sigui la primera o segona opció en algunes especialitats. Veurem diversos exemples i testimonis de com es desenvolupen alguns dels nostres professionals més enllà de les nostres fronteres, de com són valorats i de quines conclusions n’extreuen. Aquests continguts i d’altres es poden consultar en aquesta dotzena edició de la revista.

 • Gener de 2013 · Butlletí Informatiu

  MAR@laxarxa 11

  El magazine digital del PSMAR

  Ja podeu visitar la darrera edició del mar@laxarxa, magazine digital del PSMAR que tracta amb profunditat temes rellevants de la institució explicats pels seus protagonistes, els professionals. En aquest número, la coneguda periodista de salut Ana Macpherson del diari La Vanguardia aporta la seva visió sobre la situació que estem vivint en el sector salut. Els professionals de l’Institut Bonanova presenten un projecte innovador per afavorir l’aprenentatge, l’Hospital Virtual. En el reportatge es posa de relleu l’important i desinteressada tasca del voluntariat als nostres hospitals des de la mirada del voluntari, del pacient, la família i el professional. Hem volgut saber de la mà de Genis Roca, destacat expert en internet i xarxes socials, l’impacte de la revolució digital en el nostre sector. Aquests continguts i d’altres es poden consultar en l’onzena edició de la revista.

 • Juliol de 2012 · Butlletí Informatiu

  MAR@laxarxa 10

  El magazine digital del PSMAR

  Ja podeu visitar la darrera edició del magazine corporatiu del PSMAR. El reportatge sobre el projecte 1x1 de la Direcció d'Infermeria, la crònica dels workshops organitzats durant aquest any sobre com conciliar i posar en comú les iniciatives dels investigadors bàsics i clínics amb les necessitats de la indústria i la contra amb l'entrevista a Roy Calne, conferenciat convidat d'aquest any al cicle de conferències Alexander Fleming del PSMAR, aquests i molts d'altres són els continguts que presentem en la desena edició del magazine digital del PSMAR.

 • Maig de 2012 · Butlletí Informatiu

  MAR@laxarxa 9

  El magazine digital del PSMAR

  El respecte per la intimitat de les persones, els avenços en el tractament del càncer, referents en gestió clínica de la insuficiència cardíaca, la passió per la recerca, fans declarats de l'Hospital del Mar, aquests i molts d'altres són els continguts que presentem en la novena edició del magazine digital del PSMAR.

 • Gener de 2012 · Butlletí Informatiu

  MAR@laxarxa 8

  El magazine digital del Parc de Salut MAR

  Dotze professionals del PSMAR han expressat la seva particular visió de l’horitzó que ara divisen amb l'entrada del nou any i ens donen algunes impressions, idees i bons desitjos per a què, tots plegats, el superem. I tu, quins desitjos o idees en voldries donar? A més, vam celebrar els 30 anys de la Unitat de Toxicomanies de l'Hospital del Mar. T'apropem a què coneguis la tasca de la Comissió Avaluadora de l'Activitat Assistencial. Compartim tot el que estem fent en el camp dels trasplantaments renals i de la neurocirurgia digital. Coneix què n'opina l'Alcalde de Barcelona sobre la nostra institució i els reptes de futur. Aquests temes i altres continguts els trobaràs a la nova entrega del magazine digital Mar@laxarxa.

 • Octubre de 2011 · Butlletí Informatiu

  MAR@laxarxa 7

  El nou magazine digital del Parc de Salut MAR

  Què opines sobre fer activitat privada als hospitals públics? T’animés a participar en aquest foro? Les unitats funcionals, es consoliden com a eines d’excel·lència? Coneix que n’opina la nova gerent sobre el futur immediat del PSMAR. T’apropem als nous reptes de la docència al PSMAR. Compartim el reconeixements del sector editorial al treball científic dels companys de digestiu. Adentra’t en les noves webs sobre còlon i fibromiàlgia. Coneix d'aprop què opina un premi Nobel. Aquests temes i altres continguts els trobaràs a la nova entrega del magazine digital Mar@laxarxa.

 • Maig de 2011 · Butlletí Informatiu

  MAR@laxarxa 6

  El nou magazine digital del Parc de Salut MAR

  Us presentem el sisè número del magazine digital del Parc de Salut MAR. En aquesta entrega, entre d'altres temes, es qüestiona com i quan ens jubilem. En la secció de l'Avantguarda, parlem del nou Instituto de Investigación Sanitaria Hospital del Mar i del projecte de consulta dermatològica a distància. Convidem a navegar pel nou web institucional i també tractem el curs d'antibioticoteràpia, que enguany arriba a la seva quarantena edició. En l'espai "En construcció" parlem de l'Oficina d'Atenció Docent. Al Repor, el nou President del PSMAR, Josep Mª Via, dóna la seva visió del model sanitari català i a "Noms propis" entrevistem a Anna Veiga, membre del Consell Rector del PSMAR i Directora del Banc de Línies Cel·lulars del Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona (CRG).

Campanyes internes

 • Pla d'igualtat del PSMar
 • Hospitals sense fum
 • Hospitals sostenibles

Xarxes socials

 • Twitter
 • Canal YouTube

© 2006 - 2014 Parc de Salut Mar · Nota Legal | Política de Cookies | Accessibilitat