Notícies

Notícies corresponents a la categoria "Art-Usuari"

 • Del 10 d'octubre al 10 de novembre de 2017 - Art-Usuari

  Exposició de pintures de l'Obra Social Santa Lluïsa de Marillac

  Al passadís central de l'Hospital del Mar

  L'Obra Social Santa Lluïsa de Marillac és un programa d'integració social de la Companyia de les Filles de la Caritat de Sant Vicenç de Paül, adreçat a persones en situació d'exclusió social. La seva acció, fonamentada en la justícia social, està centrada en l'acollida i l'acompanyament durant el procés de millora i promoció personal cap a l'autonomia i la realització dels propis projectes de vida. Entre les activitats que inclou el programa hi ha un taller de pintura i les obres dels participants es podran veure durant el mes d'octubre al passadís central de l'Hospital del Mar.

 • Abril, maig i juny de 2017 - Art-Usuari

  "El taller de Malvin. Un món màgic per descobrir", exposició de Mònica Pujadas

  Exposicions a l'Hospital del Mar i a l’Hospital de l’Esperança

  Durant el mes d’abril, al passadís central de l’Hospital del Mar, i del 10 de maig al 30 de juny, a la cafeteria i al vestíbul de Consultes Externes de l’Hospital de l’Esperança, trobareu l'exposició "El taller de Malvin. Un món màgic per descobrir" de Mònica Pujadas. Es tracta d'una exposició de quadres infantils pintats a mà, amb pintura acrílica sobre tela de lli.

 • Del 2 al 31 de gener de 2017 - Art-Usuari

  Exposició de pintures de Pilar Esporrín

  Al passadís central de l'Hospital del Mar

  Del 2 al 31 de gener de 2017, a l’Hospital del Mar podreu veure l’exposició de pintures de Pilar Esporrín. “Esporrín Sanclemente ens proposa un joc d'introspecció amb la seva pintura, feta de contemplació en clau de naturalesa, per viatjar per paisatges viscuts els que fa seus, amb pinzellades plenes de llum i passió. Pilar crea espais perquè domina la perspectiva, en les seves marines, riberes, en les seves frondes i muntanyes, i pressent la vida que acullen deixant-se portar per l'animal al qual fa protagonista del paisatge en íntims detalls. La seva evocació de la vida animal és paral·lela a la vegetal i mineral en una simbiosi que ve a conformar uns molt personals escenaris pels que trobar als seus actors, alhora que explicar-nos la història que guarden els instants. Dos sengles excepcions, però, donen a la figura humana la interrelació amb les altres formes de vida.

  més informació

 • Del 2 de desembre de 2016 al 31 de gener de 2017 - Art-Usuari

  Exposició de pintures de Pilar Esporrin

  Consultes externes i cafeteria de l'Hospital de l'Esperança

  Del 2 de desembre de 2016 al 31 de gener de 2017, a l’Hospital de l’Esperança podreu veure l’exposició de pintures de Pilar Esporrin. L’artista s’apropa, a partir de l’abstracció geomètrica, al paisatge, al territori físic per escoltar les seves dinàmiques, el diàleg dels elements, aproximant l’harmonia de les seves formes a la nostra percepció. Estudiades i dinàmiques composicions solapades entre una aparent fidelitat a la representació figurativa.

  més informació

 • Del 2 al 30 de novembre de 2016 - Art-Usuari

  “Weird Animals” d'Alessandro Vicenzi

  “Weird Animals” és el reportatge fotogràfic que Alessandro Vicenzi va fer a L’Animalada, un exemple de creativitat i pensament saludable de la companyia Katakrak. L’Animalada són una sèrie d’animals que volen transmetre tres conceptes diferents. D’una banda, la convicció de la necessitat de disminuir els residus, del reciclatge dels materials i de la recuperació d’objectes i aparells. De l’altra, la passió pel joc i per tot allò que succeeix quan l’introduim en l’espai públic. I també, la necessitat de crear i buscar correspondències estètiques entre l’objecte recuperat o trobat i els animals.  

  més informació

 • Del 3 al 31 d'octubre de 2016 - Art-Usuari

  Exposició de pintures de Marini Carpio

  Al passadís central de l'Hospital del Mar

  Del 3 al 31 d’octubre, al passadís central de l’Hospital del Mar, podreu veure l’exposició de pintures de Marini Carpio.

 • Del 22 de juliol al 3 d'octubre de 2016 - Art-Usuari

  "Natura i música", exposició de pintures de Mª Assumpció Raventós

  Exposició al Centre Fòrum. Vestíbul Rambla Prim

  Del 22 de juliol al 3 d’octubre, al vestíbul de Rambla Prim del Centre Fòrum, podreu veure l’exposició “Natura i música” de Mª Assumpció Raventós. Maria Assumpció Raventós, formada a l'Escola de Belles Arts de Sant Jordi de Barcelona, és una destacada artista catalana del segle XX. Distingida amb guardons nacionals i internacionals, va rebre la Creu de Sant Jordi l'any 1991. Principalment reconeguda per l'obra realitzada experimentant amb la tècnica del tapís, ha treballat també el gravat, el dibuix i la pintura.

 • De l'1 al 31 de maig de 2016 - Art-Usuari

  Exposició de fotografies "NEPAL: a shacking experience" a l'Hospital del Mar

  Al vestíbul de l'Hospital del Mar

  El 25 d'abril del 2015, un terratrèmol de magnitud 7.9 en l'escala de Richter (conegut com el terratrèmol de Gorkha) va colpejar la vall del Katmandú, al Nepal. Els seus efectes es van estendre a l'Índia, la Xina i Bangla Desh, causant més de 8.000 víctimes mortals, més del doble de ferits i aproximadament uns 450.000 refugiats. A més, milers d'edificis van quedar esfondrats arreu del país, incloent hospitals, escoles, temples, monuments i habitatges. Posteriorment, el 12 de maig, un segon terratrèmol va tornar a fer tremolar la mateixa regió, incrementant el nombre de víctimes mortals i danys materials.  

  més informació

 • De l'1 al 30 d'abril de 2016 - Art-Usuari

  Exposició de pintures de Delphine Bournique

  Al vestíbul de l'Hospital del Mar

  Durant el mes d’abril, al vestíbul de l’Hospital del Mar es podrà veure l’exposició de pintures a l’oli de Delphine Bournique amb paisatges de mar, ciutat i nens. Delphine va néixer a París al 1968. Després de dos anys a l'Escola del Louvre i a la Universitat de Belles Arts Saint Charles, va entrar a l'Escola Superior de Belles Arts de París al taller de Pierre Carron, on obté el seu diploma al 1994. Aquí obtindrà una beca de sis mesos a Perth (Austràlia). El 1997 és admesa a la casa de Velázquez de Madrid on s’hi estarà fins al 1999. Actualment viu i treballa a Barcelona.

  més informació

 • Del 5 de febrer al 31 de març de 2016 - Art-Usuari

  Exposició fotogràfica “Trasplantament, vida i societat: un retrat dels valors del trasplantament”

  Exposició fotogràfica sobre transplantament cedida per la Societat Catalana de Transplantament. Es tracta d’una exposició itinerant que també s’ha mostrat a altres hospitals de referència en trasplantament i que es podrà visitar al vestíbul de l’Hospital del Mar fins al 31 de març.

  més informació

Campanyes internes

 • Pla d'igualtat del PSMar
 • Hospitals sense fum
 • Hospitals sostenibles

Xarxes socials

 • Twitter
 • Canal YouTube
 • Flickr
 • Instagram

© 2006 - 2017 Parc de Salut Mar · Nota Legal | Política de Cookies | Accessibilitat