Notícies

24 d'abril de 2024 - Informació general

La Sociedad Española de Inmunología Clínica, Alergología y Asma Pediátrica acredita la Unitat de Pneumoal·lèrgia Pediàtrica de l’Hospital del Mar

La Sociedad Española de Inmunología Clínica, Alergología y Asma Pediátrica acredita la Unitat de Pneumoal·lèrgia Pediàtrica de l’Hospital del Mar

Per assolir aquest reconeixement, la Dra. Sofia Ramis, membre de la unitat, ha hagut d'obtenir l'acreditació com a al·lergòloga pediàtrica per la Universitat de Barcelona, així com l'acreditació europea de la European Academy of Allergy and Clinical Immunology.

La Unitat de Pneumoal·lèrgia del Servei de Pediatria de l'Hospital del Mar ja ha estat acreditada com a unitat per la Sociedad Española de Inmunología Clínica, Alergología y Asma Pediátrica (SEICAP). Un reconeixement al treball fet per les seves membres que repercutirà en la qualitat assistencial que es dona als seus pacients.

Araceli_Caballero_Sofia_Ramis

Les doctores Araceli Caballero i Sofia Ramis

Per assolir l'acreditació, la Dra. Sofía Ramis, membre de la unitat amb la Dra. Araceli Caballero, va haver d'assolir dues certificacions com a especialista en al·lèrgia en pacients pediàtrics. En primer lloc, la de la Universitat de Barcelona, aconseguida després de cursar el Màster d'Al·lèrgia i Immunologia Clínica de l'Hospital Sant Joan de Déu. I en segon lloc, l'acreditació europea, una vegada va superar l'examen de l'EAACI/UEMS en aquest camp.

 

Aquest reconeixement permetrà a la unitat incrementar la cartera de serveis en matèria d'al·lèrgia infantil a l'àrea de l'Hospital del Mar. Aquesta unitat ofereix atenció integral als pacients amb al·lèrgies de tipus respiratori, alimentari, cutani o himenòpters, així com en casos de patologia pulmonar.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat