Notícies

22 d'abril de 2024 - Informació general

Roses i llibres en el Sant Jordi de l’Hospital del Mar

Roses i llibres en el Sant Jordi de l’Hospital del Mar

Aquest any, la diada de Sant Jordi arriba carregada de sorpreses a l'Hospital del Mar. A banda de la presentació del llibre 'Cosas que nunca creeríais', del Dr. Rodrigo Quián Quiroga, hi haurà roses solidàries pels pacients ingressats i altres activitats relacionades amb aquesta data.

Aquest Sant Jordi torna a ser festa grossa a l'Hospital del Mar. Celebrem el dia del llibre i la rosa amb la presentació d'una interessant novetat editorial, 'Cosas que nunca creeríais, del Dr. Rodrigo Quián Quiroga, investigador ICREA a l'Institut de recerca de l'Hospital del Mar. Un llibre on obre les portes a un viatge cap a les profunditats del cervell i els darrers avenços en la recerca en aquest camp. Una reflexió sobre si el futur de la ciència-ficció és ja una realitat.

 

Promo_Sant_Jordi

Al final de l'acte, hi haurà una degustació de pa de Sant Jordi, gràcies al suport de l'Escola de Forners del Gremi de Flequers de Barcelona.

I l'editorial Grup62 ha volgut portar la cultura i la lectura a diversos hospitals, entre ells, l'Hospital del Mar. Sota el lema 'Uneix-te al refugi dels llibres!', ha preparat un conjunt de continguts que ha posat a disposició dels usuaris dels centres de salut, com ara primers capítols de llibres, vídeos exclusius i converses entre escriptors, als quals es pot accedir a través de codis QR.

 

Però també hi haurà roses. Solidàries. Perquè gràcies a la iniciativa 'Roses que curen', de la Fundació Amics de l'Hospital del Mar, aquest dia 23 es lliuraran roses a les persones ingressades al centre. Una iniciativa que ha servit per recaptar fons per a la recerca en malalties com el Parkinson, l'ELA o l'Alzheimer.

Roses_que_curen

D'altra banda, l'Associació Espanyola Contra el Càncer se sumarà a la diada amb el lliurament de les roses que s'han estat elaborant amb la col·laboració d'usuaris. Les rebran pacients del Servei d'Oncologia i els seus acompanyants. I també podreu comprar un obsequi per celebrar Sant Jordi a la paradeta on les persones ingressades al Centre Dr. Emili Mira posaran a la venda els seus treballs manuals.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat