Agenda

28 de març de 2012 - Jornades i Cursos

Jornada sobre "Cribratge de Càncer Colorectal. Fortaleses i limitacions"

Organitza el Programa de detecció precoç de càncer colorectal de l'Hospital del Mar

La Jornada sobre "Cribratge de Càncer Colorectal. Fortaleses i limitacions", organitzada conjuntament amb l'Institut Català d'Oncologia, l'Hospital Clínic, el Col·legi de Farmacèutics i l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) es farà dimecres 28 de març, a la sala d'actes del Col·legi de Farmacèutics (c/Girona, 64), de 9.00 a 17.30h.

 

Durant el matí, hi haurà dues taules rodones: vies d'accés al cribatge (atenció primària i farmàcies) i tipus d'informació proporcionada a la població.

La conferència magistral anirà a càrrec del professor holandès Ernst Kuipers, sobre "Cost-effectiveness of fecal immunochemical test in colorectal screening".

A a la tarda hi haurà tres tallers simultanis de discussió: sobre colonoscòpia, participació i avaluació, i logística dels programes.

La inscripció és gratuïta, però les places són limitades. Si hi esteu interessats, cal formalitzar la inscripció enviant un correu-e a la secretaria de la Jornada prevenciocolon@iconcologia.net amb les vostres dades (nom i cognoms, centre i institució i e-mail). En cas de voler participar en algun taller, també ho heu d'indicar.

Per a més informació podeu consultar el programa adjunt.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat