Agenda

18, 19 i 20 de gener de 2006 - Jornades i Cursos

IV edició del Curs sobre patologia quirúrgica

Hospital del Mar

El curs tindrà lloc a l'Hospital del Mar els propers dies 18, 19 i 20 de gener i, enguany, tractarà la patologia gastrointestinal.

EL Dr. Alameda de l'Hospital del Mar i la Dra. Oliva del Massachusetts General Hospital, Boston (USA), són els seus coordinadors. Es tracta d'un curs interactiu i multidisciplinar, amb una visió teòricopràctica, protagonitzada pel microscopi i les seves imatges.

 

Aquest curs és ja una cita obligada i reuneix, any rera any, a destacats patòlegs i experts en l'especialitat que es tracta, entre els que trobem, en la edició d'enguany, especialistes com el Dr. L. Burgat (Associate Professor, Mayo Clinic, MN, USA), Dr. J. Greenson (Professor, University of Michigan Health System, MI, USA ), Dr. G. Lauwers (Associate Professor, Massachussetts General Hospital, MA, USA) o el Dr. R. Odze (Associate Professor, Brigham & Women's Hospital, MA, USA), entre d'altres. Cal destacar, a més a més, la participació del Dr. Pera, expert de l'Hospital del Mar en la patologia estrella del curs d'enguany: L'esòfag de Barrett.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat