Agenda

Actes corresponents a la categoria "Jornades i Cursos"

 • 27 de novembre de 2017 - Jornades i Cursos

  VIII Jornada Infermeria dels 5 hospitals terciaris de Barcelona Ciutat

  I Jornada Salut Mental: Addiccions.“Addiccions, una realitat que camina al nostre costat”

  El 27 de novembre es farà la VIII Jornada organitzada per les Direccions Infermeres dels Hospitals terciaris de Barcelona Ciutat. Els professionals de l'Hospital Universitari de la Vall d'Hebron, de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, de l’Hospital Clínic de Barcelona, els del Parc de Salut Mar i els de l'Hospital Materno-Infantil de Sant Joan de Déu, tornem a treballar junts al voltant d'un tema d'interès comú.

  més informació

 • 16 de novembre de 2017 - Jornades i Cursos

  III Actualització de malalties de la mucosa oral

  Per a odontòlegs, metges de família i dermatòlegs

  El 16 de novembre el servei de Dermatologia de l’Hospital del Mar organitza a la Sala Josep Marull la III Actualització de malalties de la mucosa oral. El curs està adreçat a odontòlegs, metges de família i dermatòlegs.

  més informació

 • 26 i 27 d'octubre de 2017 - Jornades i Cursos

  IX Curs de Malalties Autoimmunes Ampollars i del Teixit Connectiu

  El 26 i 27 d’octubre, el servei de Dermatologia de l’Hospital del Mar organitza aquest curs amb l'objectiu de millorar la formació de residents i especialistes en Dermatologia en un camp molt específic amb la finalitat de millorar l'assistència en el dia a dia dels pacients amb malalties autoimmnues.

  més informació

 • 16 d'octubre de 2017 - Jornades i Cursos

  Jornada per a pacients amb dolor crònic "Al mal temps, bona música!"

  Organitzada per la Unitat del Dolor de l'Hospital del Mar i la Comissió del Dolor del Parc de Salut MAR

  Sota el títol ”Al mal temps, bona música!”, i coincidint amb el Dia Mundial contra el Dolor, s’organitza el dilluns 16 d’octubre la II Jornada per a pacients amb dolor crònic. La finalitat de la jornada és proporcionar al apcient uns coneixements i aprenentatges que l’ajudin a ser capaç de desenvolupar un procés que l’apropi a la seva nova realitat i diminuir el dolor. Enguany parlarem sobre la influència de la metereologia en l’estat d’ànim i el dolor, i dels efectes positius de la música en el nostre benefici físic i emocional.

  més informació

 • 9 d'octubre de 2017 - Jornades i Cursos

  IV Jornada sobre les persones ostomitzades

  El 9 d’octubre a les 10.00 hs a la sala Josep Marull, i amb motiu del Dia mundial del pacient ostomitzat, l’ACO Associació Catalana d’Ostomitzats, Oncolliga i l’Hospital del Mar organitzen la IV Jornada sobre les persones ostomitzades, amb l’objectiu que aquestes, els seus familiars i els professionals sanitaris comparteixin experiències.

  més informació

 • 20 de setembre de 2017 - Jornades i Cursos

  Jornada "Plataforma de Mamografia adaptada a la pacient"

  Les noves aplicacions de la mamografia digital, la tomosíntesi, la mamografia amb contrast i la compressió assistida per part de la dona.

  La Unitat Funcional de Patologia Mamària i la Secció de Radiologia de Mama de l'Hospital del Mar, amb el suport de GE Heathcare, organitzen el dimecres 20 de setembre a les 12.00 hs a la jornada Plataforma de Mamografia adaptada a la pacient.

  més informació

 • 15 de setembre de 2017 - Jornades i Cursos

  Jornada d'actualització en càncer de pròstata: valor de la linfadectomia

  El 15 de setembre es farà a la Sala Josep Marull la Jornada d'actualització en càncer de pròstata: valo de la linfadectomia organitzat pel servei d'Urologia de l'Hospital del Mar. 

  més informació

 • 2 de juny de 2017 - Jornades i Cursos

  Jornada de bones pràctiques de transparència en salut a la ciutat de Barcelona

  El dia 2 de juny a les 9:00 h a la Sala Marull se celebrarà aquesta jornada en la que hi haurà una conferència a càrrec de Josep Mir de la Comissió de Garantia d’Accés a la Informació Pública (GAIP) i una taula de bones pràctiques en transparència amb la presentació de l’estat de situació en diferents àmbits.

  més informació

 • 27 i 28 de maig de 2017 - Jornades i Cursos

  "El part a l'aigua". Curs amb Barbara Harper, especialista mundial en aquest tipus de part.

  El 27 i 28 de maig es fa a la Sala Josep Marull de l’Hospital del Mar el curs “El part a l’aigua”, impartit per Barbara Harper, referent mundial amb una àmplia trajectòria professional en aquest tipus de part. El curs abordarà el perquè i el com integrar la cura maternal en la immersió a l'aigua, els beneficis que tenen aquests tipus de parts, el maneig i la prevenció de complicacions, els darrers estudis realitzats i la diferència entre motius controversiales i absoluts en les contraindicacions del parir a l’aigua. 

  més informació

 • Del 29 de maig al 2 de juny de 2017 - Jornades i Cursos

  LXIII Curs de Citologia Hematològica per a Hematòlegs

  Escola de Citologia Hematològica Soledad Woessner - Parc de Salut MAR

  Del 29 de maig al 2 de juny de 2017 se celebra la seixanta-tresena edició del Curs de Citologia Hematològica per a Hematòlegs organitzat per l'Escola de Citologia Hematològica Soledad Woessner - Parc de Salut MAR.

  més informació

Campanyes internes

 • Pla d'igualtat del PSMar
 • Hospitals sense fum
 • Hospitals sostenibles

Xarxes socials

 • Twitter
 • Canal YouTube
 • Flickr

© 2006 - 2017 Parc de Salut Mar · Nota Legal | Política de Cookies | Accessibilitat