Agenda

Actes corresponents a la categoria "Jornades i Cursos"

 • Del 18 al 20 de juliol de 2018 - Jornades i Cursos

  “State of the art in the management Chronic Urticaria“

  Preceptorship Barcelona 2018 Striving and Building for Excellence in Immunodermatology

  La Dra. Giménez Arnau, adjunta del servei de Dermatologia de l’Hospital del Mar, coordina del 18 al 20 de juliol al PRBB, el Preceptorship Barcelona 2018 Striving and Building for Excellence in Immunodermatology adreçat a especialistes en la Urticària Crònica.

  més informació

 • Del 8 al 10 de novembre de 2018 - Jornades i Cursos

  Curs avançat d'imatge per RM múscul- esquelètic

  El Dr. Fernando Fernández, cap del servei de Diagnòstic per la Imatge del PSMAR, és l’organitzador local d’aquest curs que se celebrarà del 8 al 10 de novembre. Els temes que s’abordaran afecten a la medul·la òssia, maluc, pelvis, colze, lesions de l’esport, raquis, mà, turmell, peu, lesions d'estrès, espatlla, tumors ossis i de parts toves.

  més informació

 • 12 de juliol de 2018 - Jornades i Cursos

  IV Jornada ESIMar de difusió de la Recerca i la Innovació

  L’Escola Superior d'Infermeria del Mar organitza el proper 12 de juliol la IV Jornada ESIMar de Difusió de la Recerca i la Innovació, un espai d'intercanvi on professionals del PSMAR i persones vinculades exposaran, de forma molt breu, els seus projectes de recerca o tesis doctorals. 

  més informació

 • 3 de juliol de 2018 - Jornades i Cursos

  Cap a un sistema orientat a la recuperació

  6a edició de la Jornada Nous reptes en Salut Mental i Addiccions

  L’INAD organitza la 6a edició de la seva jornada anual, enguany sota el títol Cap a un sistema orientat a la recuperació, que comptarà amb la participació del professor en Psiquiatria Larry Davidson, director del Yale Program for Recovery and Community Health, Department of Psychiatry, School of Medicine, Yale University. La jornada es farà el 3 de juliol a les 10.00 h a la Sala Josep Marull de l’Hospital del Mar.    

  més informació

 • Del 4 al 6 de juny de 2018 - Jornades i Cursos

  Segon curs Iberoamericà en actualització en Neurologia

  Del 4 al 6 de juny es farà aquest curs dirigit pels Drs. Rodrigo Rocamor, cap del Centre de Referència Nacional d’Epilèpsia Refractària de l’Hospital del Mar, i el Dr. Jaume Roquer, cap del servei de Neurologia de l’Hospital del Mar.  

  més informació

 • 8 de juny de 2018 - Jornades i Cursos

  III Jornades sobre ELA per a pacients, familiars i cuidadors

  Coneixement, consells i tallers pràctics

  La Unitat multidisciplinar d’ELA de l’Hospital del Mar i la Fundació Miquel Valls organitzen la III Jornada sobre ELA per a pacients, familiars i cuidadors el divendres 8 de juny al Campus Universitari Mar. La jornada vol proporcionar als pacients i els seus cuidadors coneixements i aprenentatges per augmentar el seu empoderament i contribuir en la millora del seu dia a dia i de les dificultats que provoca la malaltia.

  més informació

 • 7, 8 i 9 de juny de 2018 - Jornades i Cursos

  Acollim el Congrés nacional de la Asociación Española de Enfermería de Patología Digestiva

  "Les infermeres de Patologia Digestiva en continu avanç: 25 anys després"

  Els dies 7,8 i 9 de juny acollim a la Sala Josep Marull de l’Hospital del Mar el Congrés nacional de la Asociación Española de Enfermería de Patología Digestiva (AEEPD), i del qual és presidenta del Comitè organitzador Inés Ana Ibáñez, cap d’unitat d’Exploracions Complementàries. El Congrés celebra enguany 25 anys i l’AEEPD aprofita per fer un balanç de com la Infermeria ha anat avançant al llarg d’aquests anys en diferents àmbits com la nutrició, la innovació, els nous tractaments per millorar la qualitat de vida dels pacients i els nous rols d’Infermeria.

 • 1 de juny de 2018 - Jornades i Cursos

  Avançant en el dolor pèlvic crònic

  12a Jornada de la Unitat del sòl pelvià

  La Unitat del sòl pelvià organitza aquesta jornada que se celebrarà l’1 de juny a la Sala Josep Marull de l’Hospital del Mar i que enguany se centrarà en el dolor pèlvic crònic. L’objectiu de la jornada és clarificar diagnòstics i coordinar el tractament entre metges de família i especialistes.

  més informació

 • 18 de maig de 2018 - Jornades i Cursos

  2a icareCTG Masterclass - Monitorització fetal basada en Fisiopatologia

  El servei d’Obstetrícia i Ginecologia de l’Hospital del Mar coorganitza la 2a icareCTG Masterclass sobre Monitorització fetal basada en Fisiopatologia, el 18 de maig a l’Auditori del PRBB. La masterclass està impartida pel Dr. Edwin Chandraharan, cap de servei d'Obstetrícia de l'Hospital de St George's de Londres i director de Ginecologia i Obstetrícia a St George's University Hospitals NHS Foundation Trust durant 8 anys, fins el 2017. 

  més informació

 • Del 14 al 18 de maig de 2018 - Jornades i Cursos

  LXV Curs de Citologia Hematològica per a Hematòlegs

  Escola de Citologia Hematològica Soledad Woessner - Parc de Salut MAR

  Del 14 al 18 de maig e 2018 se celebra la seixanta-cinquena edició del Curs de Citologia Hematològica per a Hematòlegs organitzat per l'Escola de Citologia Hematològica Soledad Woessner - Parc de Salut MAR.

  més informació

© 2006 - 2018 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat