Agenda

Actes corresponents a la categoria "Jornades i Cursos"

 • Del 4 al 6 de juny de 2018 - Jornades i Cursos

  Segon curs Iberoamericà en actualització en Neurologia

  Del 4 al 6 de juny es farà aquest curs dirigit pels Drs. Rodrigo Rocamor, cap del Centre de Referència Nacional d’Epilèpsia Refractària de l’Hospital del Mar, i el Dr. Jaume Roquer, cap del servei de Neurologia de l’Hospital del Mar.  

  més informació

 • 8 de juny de 2018 - Jornades i Cursos

  III Jornades sobre ELA per a pacients, familiars i cuidadors

  Coneixement, consells i tallers pràctics

  La Unitat multidisciplinar d’ELA de l’Hospital del Mar i la Fundació Miquel Valls organitzen la III Jornada sobre ELA per a pacients, familiars i cuidadors el divendres 8 de juny al Campus Universitari Mar. La jornada vol proporcionar als pacients i els seus cuidadors coneixements i aprenentatges per augmentar el seu empoderament i contribuir en la millora del seu dia a dia i de les dificultats que provoca la malaltia.

  més informació

 • 7, 8 i 9 de juny de 2018 - Jornades i Cursos

  Acollim el Congrés nacional de la Asociación Española de Enfermería de Patología Digestiva

  "Les infermeres de Patologia Digestiva en continu avanç: 25 anys després"

  Els dies 7,8 i 9 de juny acollim a la Sala Josep Marull de l’Hospital del Mar el Congrés nacional de la Asociación Española de Enfermería de Patología Digestiva (AEEPD), i del qual és presidenta del Comitè organitzador Inés Ana Ibáñez, cap d’unitat d’Exploracions Complementàries. El Congrés celebra enguany 25 anys i l’AEEPD aprofita per fer un balanç de com la Infermeria ha anat avançant al llarg d’aquests anys en diferents àmbits com la nutrició, la innovació, els nous tractaments per millorar la qualitat de vida dels pacients i els nous rols d’Infermeria.

 • 1 de juny de 2018 - Jornades i Cursos

  Avançant en el dolor pèlvic crònic

  12a Jornada de la Unitat del sòl pelvià

  La Unitat del sòl pelvià organitza aquesta jornada que se celebrarà l’1 de juny a la Sala Josep Marull de l’Hospital del Mar i que enguany se centrarà en el dolor pèlvic crònic. L’objectiu de la jornada és clarificar diagnòstics i coordinar el tractament entre metges de família i especialistes.

  més informació

 • 18 de maig de 2018 - Jornades i Cursos

  2a icareCTG Masterclass - Monitorització fetal basada en Fisiopatologia

  El servei d’Obstetrícia i Ginecologia de l’Hospital del Mar coorganitza la 2a icareCTG Masterclass sobre Monitorització fetal basada en Fisiopatologia, el 18 de maig a l’Auditori del PRBB. La masterclass està impartida pel Dr. Edwin Chandraharan, cap de servei d'Obstetrícia de l'Hospital de St George's de Londres i director de Ginecologia i Obstetrícia a St George's University Hospitals NHS Foundation Trust durant 8 anys, fins el 2017. 

  més informació

 • Del 14 al 18 de maig de 2018 - Jornades i Cursos

  LXV Curs de Citologia Hematològica per a Hematòlegs

  Escola de Citologia Hematològica Soledad Woessner - Parc de Salut MAR

  Del 14 al 18 de maig e 2018 se celebra la seixanta-cinquena edició del Curs de Citologia Hematològica per a Hematòlegs organitzat per l'Escola de Citologia Hematològica Soledad Woessner - Parc de Salut MAR.

  més informació

 • 11 de maig de 2018 - Jornades i Cursos

  Actualització en Patologia Respiratòria. IV Edició

  L’11 de maig a la sala Charles Darwin del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona se celebrarà aquest curs adreçat a metges d'atenció primària i d'especialitats mèdiques que tenen la responsabilitat d'atendre pacients amb malalties respiratòries cròniques.

  més informació

 • 20 i 21 d'abril de 2018 - Jornades i Cursos

  8è Curs Actualització en Infeccions Cutànies

  Curs organitzat pels serveis de Dermatologia i Malalties Infeccioses de l'Hospital del Mar que es farà els dies 20 i 21 d’abril a la Sala Josep Marull. Com en anteriors ocasions, s'han escollit diferents temes que han tingut rellevància en els últims anys i així oferir, a través d'experts i en un breu espai de temps, les novetats i actualitzacions en el diagnòstic, la clínica i el tractament de les infeccions cutànies.

  més informació

 • 18, 19 i 20 d'abril de 2018 - Jornades i Cursos

  Ventilung 2018. VI Curs de fonaments bàsics en ventilació mecànica

  Organitzat pels serveis de Medicina Intensiva de l'Hospital del Mar i de la Vall d'Hebrón

  El 18, 19 i 20 d’abril es farà el VI Curs de fonaments bàsics en ventilació mecànica. Ventilung 2018 a l’Auditori de l’Edifici França. El curs s’adreça a tots els professionals de les Ciències de la Salut interessats en el tractament de pacients ventilats mecànicament, i té per objectiu que aquells reconeguin els fonaments bàsics de la ventilació mecànica i les seves principals aplicacions clíniques. 

  més informació

 • 23 de març de 2018 - Jornades i Cursos

  I Jornada d’innovació en accessos vasculars

  El 23 de març se celebrarà aquesta jornada a la Sala Josep Marull. La utilització de catèters vasculars s’ha convertit en una eina bàsica en la pràctica clínica i molt necessària per a l’administració de tractaments. Els avenços tecnològics fan que les actuacions de les infermeres estiguin en continua evolució pel que fa a coneixements teòrics i aplicacions a la pràctica. La implantació de PICCs (catèter central d’inserció perifèrica) està substituint en l’actualitat altres tipus de catèters i la seva col·locació per part d’una infermera experta planteja un repte important.

  més informació

© 2006 - 2018 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat