Agenda

Actes corresponents a la categoria "Jornades i Cursos"

 • 9 de febrer de 2018 - Jornades i Cursos

  Actualitzacions en dolor postoperatori

  XXV Simposi d'Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor

  El 9 de febrer es celebrarà el XXV Simposi del Servei d'Anestesiologia del nostre hospital, i el dediquem a les actualitzacions en dolor postoperatori des d'una perspectiva àmplia. El simposi es divideix en quatre taules.

  més informació

 • 18 i 19 de gener del 2018 - Jornades i Cursos

  8th Barcelona Shoulder Course

  Organitzat pels serveis de Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica de l'Hospital del Mar i el Consorci Sanitari de Terrassa

  El 18 al 19 de gener es farà el 8th Barcelona Shoulder Course organitzat pels serveis de Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica de l'Hospital del Mar i el Consorci Sanitari de Terrassa. El curs inclou tallers, cirurgia en directe, taules rodones i casos clínics en els quals hi intervindran diferents facultatius europeus.

  més informació

 • 1 i 2 de març de 2018 - Jornades i Cursos

  IV Curs de Cirurgia Hepato-Bilio-Pancreàtica laparoscòpica

  Organitzat per la Unitat de Cirurgia Hepato-Bilio-Pancreàtica del servei de Cirurgia General de l'Hospital del Mar

  Els dies 1 i 2 de març de 2018 es farà el IV Curs de Cirurgia Hepato-Bilio-Pancreàtica laparoscòpica a l'Auditori del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB). El curs està adreçat a cirurgians amb interès en cirurgia hepato-bilio-pancreàtica i que desitgin iniciar-se o perfeccionar l'ús de l'abordatge laparoscòpic en aquest àmbit de la cirurgia.

  més informació

 • 2017-2018 - Jornades i Cursos

  Sessions de Pediatria 2017 - 2018

  Sessions conjuntes de l'Atenció primària i l'Hospital del Mar

  Un dimecres de cada mes de 13:45 a 14:45 hores es fan les sessions conjuntes de Pediatria de l'Atenció Primària i l'Hospital del Mar. A continuació trobareu el calendari de les sessions per al curs 2017-2018 i, a mesura que es vagin celebrant, també hi podreu consultar el seu contingut.

  més informació

 • 23 de febrer de 2018 - Jornades i Cursos

  XXI Jornada sobre el càncer de mama

  La propera edició de la Jornada sobre el càncer de mama d'enfocament radiològic, que se celebrarà el 23 de febrer de 2018, abordarà el tema de l'actualització i millora de la qualitat en el Programa de cribratge de mama de Catalunya. Properament ja podreu consultar el programa de la Jornada.  

 • Del 5 al 8 de febrer de 2018 - Jornades i Cursos

  XXX Curs de Reanimació Cardiopulmonar. Suport vital Avançat

  Organitza el Servei d'Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor del PSMAR

  Amb tallers de simulació i escenaris optatius de simulació amb ecocardiografía i via aèria avançada. Curs acreditat pel Consell Català de Ressuscitació i avalat per la Societat Catalana d'Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor. Actualització Guies Reanimació Cardiopulmonar 2015 ERC. Oberta la inscripció fins el 7 de gener de 2018.

  més informació

 • Del 29 de gener al 2 de febrer de 2018 - Jornades i Cursos

  47è Curs intensiu sobre antibioticoteràpia Dr. L. Drobnic

  Directors Dr. Juan Pablo Horcajada i Dr. Pere Saballs

  Aquest curs aborda la terapèutica antimicrobiana des dels punts de vista de: farmacòlegs, microbiòlegs, clínics i farmacèutics i està dirigit a metges i farmacèutics intra i extrahospitalaris i d'Atenció Primària.

  més informació

 • 30 de novembre i 1 de desembre de 2017 - Jornades i Cursos

  II International Symposium on Incisional Hernia Prevention

  Els propers 30 de novembre i 1 de desembre es farà a la Sala Josep Marull la segona edició del Simposium Internacional de prevenció d’hèrnies incisionals, organizat pel Dr. José A. Pereira del servei de Cirurgia General i Digestiva amb l’auspici de l’Asociación Española de Cirujanos i l’European Hernia Society. El simpòsium comptarà amb els especialistes més importants a nivell mundial i analitzarà les darreres novetats en la prevenció d’aquesta patologia d’alta prevalença després de la cirurgia.

  més informació

 • 30 de novembre i 1 de desembre de 2017 - Jornades i Cursos

  VIII Reunió GTIPO Grup de Treball d'Infeccions Perioperatòries "Infecció Nosocomial"

  Organitzat per GTIPO i la Societat Espanyola d'Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor

  Els propers 30 de novembre i 1 de desembre se celebra a Barcelona la VIII Reunió Nacional del Grup de Treball d'Infeccions Perioperatòries "Infecció Nosocomial" en què el servei d’Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor de l’Hospital del Mar ha participat dels comitès organitzadors i científic.

  més informació

 • 27 de novembre de 2017 - Jornades i Cursos

  VIII Jornada Infermeria dels 5 hospitals terciaris de Barcelona Ciutat

  I Jornada Salut Mental: Addiccions.“Addiccions, una realitat que camina al nostre costat”

  El 27 de novembre es farà la VIII Jornada organitzada per les Direccions Infermeres dels Hospitals terciaris de Barcelona Ciutat. Els professionals de l'Hospital Universitari de la Vall d'Hebron, de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, de l’Hospital Clínic de Barcelona, els del Parc de Salut Mar i els de l'Hospital Materno-Infantil de Sant Joan de Déu, tornem a treballar junts al voltant d'un tema d'interès comú.

  més informació

© 2006 - 2018 Parc de Salut Mar · Nota Legal | Política de Cookies | Accessibilitat