Agenda

Actes corresponents a la categoria "Jornades i Cursos"

 • 2017-2018 - Jornades i Cursos

  Sessions de Pediatria 2017 - 2018

  Sessions conjuntes de l'Atenció primària i l'Hospital del Mar

  Un dimecres de cada mes de 13:45 a 14:45 hores es fan les sessions conjuntes de Pediatria de l'Atenció Primària i l'Hospital del Mar. A continuació trobareu el calendari de les sessions per al curs 2017-2018 i, a mesura que es vagin celebrant, també hi podreu consultar el seu contingut.

  més informació

 • 23 de febrer de 2018 - Jornades i Cursos

  XXI Jornada sobre el càncer de mama

  La propera edició de la Jornada sobre el càncer de mama d'enfocament radiològic, que se celebrarà el 23 de febrer de 2018, abordarà el tema de l'actualització i millora de la qualitat en el Programa de cribratge de mama de Catalunya. Properament ja podreu consultar el programa de la Jornada.  

 • Del 29 de gener al 2 de febrer de 2018 - Jornades i Cursos

  47è Curs intensiu sobre antibioticoteràpia Dr. L. Drobnic

  Directors Dr. Juan Pablo Horcajada i Dr. Pere Saballs

  Aquest curs aborda la terapèutica antimicrobiana des dels punts de vista de: farmacòlegs, microbiòlegs, clínics i farmacèutics i està dirigit a metges i farmacèutics intra i extrahospitalaris i d'Atenció Primària.

  més informació

 • 30 de novembre i 1 de desembre de 2017 - Jornades i Cursos

  II International Symposium on Incisional Hernia Prevention

  Els propers 30 de novembre i 1 de desembre es farà a la Sala Josep Marull la segona edició del Simposium Internacional de prevenció d’hèrnies incisionals, organizat pel Dr. José A. Pereira del servei de Cirurgia General i Digestiva amb l’auspici de l’Asociación Española de Cirujanos i l’European Hernia Society. El simpòsium comptarà amb els especialistes més importants a nivell mundial i analitzarà les darreres novetats en la prevenció d’aquesta patologia d’alta prevalença després de la cirurgia.

  més informació

 • 30 de novembre i 1 de desembre de 2017 - Jornades i Cursos

  VIII Reunió GTIPO Grup de Treball d'Infeccions Perioperatòries "Infecció Nosocomial"

  Organitzat per GTIPO i la Societat Espanyola d'Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor

  Els propers 30 de novembre i 1 de desembre se celebra a Barcelona la VIII Reunió Nacional del Grup de Treball d'Infeccions Perioperatòries "Infecció Nosocomial" en què el servei d’Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor de l’Hospital del Mar ha participat dels comitès organitzadors i científic.

  més informació

 • 27 de novembre de 2017 - Jornades i Cursos

  VIII Jornada Infermeria dels 5 hospitals terciaris de Barcelona Ciutat

  I Jornada Salut Mental: Addiccions.“Addiccions, una realitat que camina al nostre costat”

  El 27 de novembre es farà la VIII Jornada organitzada per les Direccions Infermeres dels Hospitals terciaris de Barcelona Ciutat. Els professionals de l'Hospital Universitari de la Vall d'Hebron, de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, de l’Hospital Clínic de Barcelona, els del Parc de Salut Mar i els de l'Hospital Materno-Infantil de Sant Joan de Déu, tornem a treballar junts al voltant d'un tema d'interès comú.

  més informació

 • 22 de novembre de 2017 - Jornades i Cursos

  IV Jornada d'actualització en MPOC a l'AIS Barcelona Litoral Mar

  Des de fa més de tres anys, l’anomenada Ruta assistencial de la malaltia pulmonar obstructiva crònica (MPOC) s’ha posat en marxa amb una gran participació, tant des de l’atenció primària (14 equips d’atenció primària –EAP-) com des de l’Hospital del Mar. La idea global és que amb els recursos sanitaris actuals es pugui optimitzar el diagnòstic i el seguiment dels pacients amb MPOC en el territori de l’Àrea Integral de Salut (AIS) Barcelona Litoral Mar. Si bé s’ha aconseguit establir una contínua interacció entre els EAP i els especialistes pneumòlegs de l’Hospital del Mar que habitualment s’encarreguen de l’atenció d’aquests pacients, la ruta assistencial de l’MPOC té un objectiu afegit que inclou la formació del personal sanitari. Per la qual cosa (i tenint en compte l’èxit de l’última jornada del 2016), és imprescindible la realització d’aquestes quartes jornades d’actualització.

  més informació

 • 17 de novembre de 2017 - Jornades i Cursos

  Maneig dels pacients en tractament amb fàrmacs biològics des d'Atenció Primària

  El 17 de novembre es farà a l’Auditori del PRBB el curs Maneig dels pacients en tractament amb fàrmacs biològics des d'Atenció Primària, organitzat pel servei de Reumatologia de l’Hospital del Mar. 

  més informació

 • 16 de novembre de 2017 - Jornades i Cursos

  III Actualització de malalties de la mucosa oral

  Per a odontòlegs, metges de família i dermatòlegs

  El 16 de novembre el servei de Dermatologia de l’Hospital del Mar organitza a la Sala Josep Marull la III Actualització de malalties de la mucosa oral. El curs està adreçat a odontòlegs, metges de família i dermatòlegs.

  més informació

 • 14 i 15 de novembre de 2017 - Jornades i Cursos

  V Curs d’hibridació in situ fluorescente (FISH) en mostres parafinades

  Laboratori de Citogenètica Molecular del Servei Patologia de l'Hospital del Mar

  El 14 i 15 de novembre de 2017 es farà al Laboratori de Citogenètica Molecular del Servei Patologia el V Curs d’hibridació in situ fluorescente (FISH) en mostres parafinades, coordinat per la Dra. Blanca Espinet, cap de secció del Laboratori de Citogenètica Molecular. El curs està adreçat a patòlegs, biòlegs i tècnics de laboratori interessats en l'estudi de biomarcadors diagnòstics i/o pronòstics en tumors sòlids i limfomes mitjançant la tècnica de FISH en mostres de teixit parafinat.

  més informació

Campanyes internes

 • Pla d'igualtat del PSMar
 • Hospitals sense fum
 • Hospitals sostenibles

Xarxes socials

 • Twitter
 • Canal YouTube
 • Flickr
 • Instagram

© 2006 - 2017 Parc de Salut Mar · Nota Legal | Política de Cookies | Accessibilitat