Agenda

Actes corresponents a la categoria "Actes"

 • 31 de maig de 2018 - Actes

  Ajuda'ns a salvar vides, i vine a donar sang al vestíbul de l'Hospital del Mar!

  L'últim dijous de cada mes.

  Si tens més de 18 anys, peses més de 50 quilos i tens 20 minuts, vine a donar sang al vestíbul de l'Hospital del Mar aquest dijous 31 de maig de 9 a 14 hores. No t’ho pensis! Cada dia es necessiten 1.000 donacions per atendre els malalts. Si aquest dijous no pots venir, pensa que a partir d’ara ens hi trobaràs l’últim dijous de cada mes en el mateix horari.

  més informació

 • 10 de juny de 2018 - Actes

  Si caminar és saludable, fer-ho amb bastons -i amb bona companyia!- encara ho és més. 4a Marxa Nòrdica del PSMAR

  Promoguda per la Comissió Hospital Sense Fum, el programa La Mar de Saludable! i la Fundació Amics de l'Hospital del Mar

  En el marc del Programa La Mar de Saludable! el 10 de juny tornem a caminar plegats amb motiu del Dia Mundial contra el tabac i a favor del projecte “Un Respir al Càncer” de la Fundació Amics de l’Hospital del Mar, un projecte de suport a pacients amb càncer i els seus familiars. Amb l’objectiu de promoure bones pràctiques de salut, us animem a gaudir d’aquesta activitat, i mentre fem salut, desconnectar, divertir-nos i compartir. Tot seguit trobareu informació sobre els beneficis de practicar la marxa nòrdica, la fitxa tècnica de l’activitat i l’enllaç per inscriure-us!

  més informació

 • 25 de maig de 2018 - Actes

  XX Memorial Dr. Lino Torre

  20 anys que commemorarem amb una conferència sobre el Dr. Rafael Pulido Cuchi i l'activitat quirúrgica en el tren hospital número 20 de la Guerra Civil Espanyola

  El proper 25 de maig a les 12:00 hs es farà a la sala Josep Marull de l'Hospital del Mar el XX Memorial Dr. Lino Torre. En el marc del lliurament del XIX Premi Dr. Lino Torre a la Recerca Quirúrgica i per commemorar aquesta data tan especial, es comptarà amb la participació del Dr. Carlos Hervás de la Fundació – Museu d’Història de la Medicina de Catalunya, que impartirà la conferència El Dr. Rafael Pulido Cuchi y la actividad quirúrgica en el tren hospital número 20 durante la guerra civil española. A part del Premi Dr. Lino Torre, també es lliurarà el Premi al millor resident 2017 del servei de Cirurgia General.  

 • 23 d'abril de 2018 - Actes

  Jornada de Portes Obertes de la nova àrea de Rehabilitació del Centre Fòrum

  Apropem els serveis als ciutadans

  El dilluns 23 d’abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, veniu a visitar la nova àrea de Reabilitació del Centre Fòrum. Posem a l’abast dels veïns i de les veïnes de Sat Martí i Ciutat Vella més de 1.000 m per oferir serveis de rehabilitació ambulatòria, i ho celebrem amb una Jornada de Portes Obertes. Hi haurà visites guiades, el taller “Aprèn a cuidar la teva esquena”, amb consells i pràctica d’exercicis físics, un aperitiu i, durant tot el matí, una paradeta amb flors i manualitats fetes pels usuaris del Servei de Rehabilitació Comunitària en Salut Mental del Centre Dr. Emili Mira.

  més informació

 • 28 de març de 2018 - Actes

  Ajuda'ns a salvar vides, i vine a donar sang al vestíbul de l'Hospital del Mar!

  Si tens més de 18 anys, peses més de 50 quilos i tens 20 minuts, vine a donar sang al vestíbul de l'Hospital del Mar dimecres 28 de març de 9 a 15 hores. No t’ho pensis! Cada dia es necessiten 1.000 donacions per atendre els malalts i 1 de cada 10 persones rebrà una transfusió de sang durant la seva vida. 

  més informació

 • Del 5 al 9 de març de 2018 - Actes

  "Trasplantando sonrisas"

  Una exposició sobre les principals fites en trasplantaments al vestíbul de l'Hospital del Mar

  Durant la setmana del 5 de març trobareu al vestíbul principal de l’Hospital del Mar “Trasplantando sonrisas”, una exposició que recull històries de reconeixement i agraïment als professionals sanitaris, els pacients i les seves famílies, els donants, els investigadors i els hospitals. Apropeu-vos a visitar-la, compartiu els vostres somriures, i ajudeu, així, a incrementar la consciència social sobre la importància de la donació voluntària d’òrgans.

  més informació

 • 21 de març de 2018 - Actes

  Jornada de Portes Obertes Residents 2018

  A l'Hospital del Mar

  El dimecres 21 de març se celebrarà la sisena Jornada de Portes Obertes Residents 2018, organitzada per la Comissió de Docència del PSMAR i adreçada als futurs residents que enguany han de triar centre en el qual iniciar la seva trajectòria formativa i professional. En els nostres hospitals els oferim una formació avançada en l'àmbit assistencial, docent i de recerca, i els hi ho volem donar a conèixer d'una manera propera i directa mitjançant aquesta Jornada de Portes Obertes. El PSMAR actualment té acreditades un total de 80 places de formació d'especialistes de 36 especialitats en ciències de la salut.

  més informació

 • 8 de març de 2018 - Actes

  "El sexe que volem les dones. I com gaudir-ne"

  Presentació del llibre "El sexe que volem les dones. I com gaudir-ne" a càrrec de l'autora, Carme Sánchez Martín

  El 8 de març a les 12.00 hs a la Sala Josep Marull, coincidint amb el Dia Internacional de les Dones, l’ESIMar organitza una conferència sobre el llibre "El sexe que volem les dones. I com gaudir-ne", amb la participació de Carme Sánchez Martín, autora del mateix. Carme Sánchez és sexòloga i fa més de vint anys que atén pacients a la seva consulta. La majoria són dones amb una experiència comuna: no aconsegueixen gaudir del sexe. A El sexe que volem les dones l'autora recull casos reals i desenvolupa un concepte clau: el sexe és un joc, el joc dels adults.

  més informació

 • 23 de febrer de 2018 - Actes

  20 anys de la Unitat d'arítmies de l'Hospital del Mar

  Durant la jornada comptarem amb especialistes de l'Electrofisiologia cardíaca reconeguts a nivell mundial

  Enguany celebrem 20 anys de la Unitat d’arítmies de l’Hospital del Mar, 20 anys en què molts professionals han participat d’una tasca assistencial i de recerca de qualitat que ens han conduït fins on som ara. Mirant enrera, i fins a la consecució de la nova sala d’Electrofisiologia a mitjans del 2017, s’han realitzat prop de 4.000 ablacions, més de 1.600 estudis electrofisiològics i implantat més de 4.500 dispositius intracardíacs. També s’ha desenvolupat una activitat científica amb més de 40 articles publicats en revistes amb factor d’impacte. Tot això ens ha convertit en la tercera Unitat d’arítmies de Catalunya, pel que fa el volum d’ablacions, i entre les quinze primeres de l’Estat Espanyol.

  més informació

 • 10 de novembre de 2017 - Actes

  Trasplantament: et volem explicar com donar vida

  El 10 de novembre a les 19.00 hs a El Casal de Vilassar de Dalt es farà la sessió “Trasplantament: et volem explicar com donar vida” a càrrec de Julio Pascual, director de l’àrea assistencial i mèdica del PSMAR i cap del servei de Nefrologia, i Marta Crespo, cap de secció de Nefrologia de l’Hospital del Mar. Durant la sessió també participarà gent trasplantada i d’altra que ha estat donant en viu. 

  més informació

© 2006 - 2018 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat