Agenda

Actes corresponents a la categoria "Actes"

 • 28 de març de 2018 - Actes

  Ajuda'ns a salvar vides, i vine a donar sang al vestíbul de l'Hospital del Mar!

  Si tens més de 18 anys, peses més de 50 quilos i tens 20 minuts, vine a donar sang al vestíbul de l'Hospital del Mar dimecres 28 de març de 9 a 15 hores. No t’ho pensis! Cada dia es necessiten 1.000 donacions per atendre els malalts i 1 de cada 10 persones rebrà una transfusió de sang durant la seva vida. 

  més informació

 • Del 5 al 9 de març de 2018 - Actes

  "Trasplantando sonrisas"

  Una exposició sobre les principals fites en trasplantaments al vestíbul de l'Hospital del Mar

  Durant la setmana del 5 de març trobareu al vestíbul principal de l’Hospital del Mar “Trasplantando sonrisas”, una exposició que recull històries de reconeixement i agraïment als professionals sanitaris, els pacients i les seves famílies, els donants, els investigadors i els hospitals. Apropeu-vos a visitar-la, compartiu els vostres somriures, i ajudeu, així, a incrementar la consciència social sobre la importància de la donació voluntària d’òrgans.

  més informació

 • 21 de març de 2018 - Actes

  Jornada de Portes Obertes Residents 2018

  A l'Hospital del Mar

  El dimecres 21 de març se celebrarà la sisena Jornada de Portes Obertes Residents 2018, organitzada per la Comissió de Docència del PSMAR i adreçada als futurs residents que enguany han de triar centre en el qual iniciar la seva trajectòria formativa i professional. En els nostres hospitals els oferim una formació avançada en l'àmbit assistencial, docent i de recerca, i els hi ho volem donar a conèixer d'una manera propera i directa mitjançant aquesta Jornada de Portes Obertes. El PSMAR actualment té acreditades un total de 80 places de formació d'especialistes de 36 especialitats en ciències de la salut.

  més informació

 • 8 de març de 2018 - Actes

  "El sexe que volem les dones. I com gaudir-ne"

  Presentació del llibre "El sexe que volem les dones. I com gaudir-ne" a càrrec de l'autora, Carme Sánchez Martín

  El 8 de març a les 12.00 hs a la Sala Josep Marull, coincidint amb el Dia Internacional de les Dones, l’ESIMar organitza una conferència sobre el llibre "El sexe que volem les dones. I com gaudir-ne", amb la participació de Carme Sánchez Martín, autora del mateix. Carme Sánchez és sexòloga i fa més de vint anys que atén pacients a la seva consulta. La majoria són dones amb una experiència comuna: no aconsegueixen gaudir del sexe. A El sexe que volem les dones l'autora recull casos reals i desenvolupa un concepte clau: el sexe és un joc, el joc dels adults.

  més informació

 • 23 de febrer de 2018 - Actes

  20 anys de la Unitat d'arítmies de l'Hospital del Mar

  Durant la jornada comptarem amb especialistes de l'Electrofisiologia cardíaca reconeguts a nivell mundial

  Enguany celebrem 20 anys de la Unitat d’arítmies de l’Hospital del Mar, 20 anys en què molts professionals han participat d’una tasca assistencial i de recerca de qualitat que ens han conduït fins on som ara. Mirant enrera, i fins a la consecució de la nova sala d’Electrofisiologia a mitjans del 2017, s’han realitzat prop de 4.000 ablacions, més de 1.600 estudis electrofisiològics i implantat més de 4.500 dispositius intracardíacs. També s’ha desenvolupat una activitat científica amb més de 40 articles publicats en revistes amb factor d’impacte. Tot això ens ha convertit en la tercera Unitat d’arítmies de Catalunya, pel que fa el volum d’ablacions, i entre les quinze primeres de l’Estat Espanyol.

  més informació

 • 10 de novembre de 2017 - Actes

  Trasplantament: et volem explicar com donar vida

  El 10 de novembre a les 19.00 hs a El Casal de Vilassar de Dalt es farà la sessió “Trasplantament: et volem explicar com donar vida” a càrrec de Julio Pascual, director de l’àrea assistencial i mèdica del PSMAR i cap del servei de Nefrologia, i Marta Crespo, cap de secció de Nefrologia de l’Hospital del Mar. Durant la sessió també participarà gent trasplantada i d’altra que ha estat donant en viu. 

  més informació

 • 24 d'octubre de 2017 - Actes

  “Antibiòtics: ús i abús", proper cafè científic de l’IMIM amb la col·laboració de les biblioteques de Barcelona

  El 24 d’octubre a les 19.00 hs a la Biblioteca Xavier Berenguel es farà la sessió “Antibiòtics: ús i abús” del programa “Un Mar de Ciència", el cicle de cafès científics que organitza l'IMIM en col·laboració amb la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona. En aquesta sessió hi participaran Juan Pablo Horcajada, cap del servei de Malalties infeccioses de l'Hospital del Mar i coordinador del grup de recerca en Patologia Infecciosa i Antibioteràpia de l'IMIM, i Santiago Grau, cap del servei de Farmàcia de l’Hospital del Mar. És una activitat gratuïta oberta al públic general.

  més informació

 • 16 d'octubre de 2017 - Actes

  L'Hospital del Mar s'adhereix al Dia Europeu de Conscienciació sobre l'Aturada Cardíaca

  Una societat que salva vides

  Sota el lema "Una societat que salva vides” el servei de Medicina Intensiva s’adhereix al Dia Europeu de Conscienciació sobre l'Aturada Cardíaca organitzada pel Consell Català de Ressuscitació (CCR), i organitzarà al vestíbul de l’Hospital del Mar un acte de divulgació i sensibilització de Reanimació cardiopulmonar per a tots els ciutadans que aquell dia visitin el centre.

 • 26 de maig de 2017 - Actes

  XIX Memorial Dr. Lino Torre. Conferència sobre Medicina exponencial a càrrec del Dr. José Ignacio Hernández Medrano, neuròleg de l'Hospital Ramón y Cajal

  XVIII Premi Dr. Lino Torre a la Recerca Quirúrgica

  El proper 26 de maig a les 12:30 hs es farà a la sala Josep Marull de l'Hospital del Mar el XIX Memorial Dr. Lino Torre. En el marc del lliurament del XVIII Premi Dr. Lino Torre a la Recerca Quirúrgica es comptarà amb la participació del Dr. José Ignacio Hernández Medrano, neuròleg de l'Hospital Ramón y Cajal de Madrid, que impartirà la conferència Medicina exponencial. Aquest any, a part del Premi Dr. Lino Torre, també es lliurarà el Premi al millor resident 2016 del servei de Cirurgia General.

 • 16 de març de 2017 - Actes

  Tècniques en 3D. Reptes de la neurocirurgia. Planificar i executar operacions en un cervell humà

  Conferència a càrrec del Dr. Gerard Conesa organitzada per l'Obra Social La Caixa

  En el marc del Cicle de Conferències “El futur de la medicina. 3 avenços significatius en recerca biomèdica” que organitza l’Obra Social La Caixa, el Dr. Gerard Conesa farà el proper 16 de març a les 19:00h al CosmoCaixa la conferència “Tècniques en 3D. Reptes de la neurocirurgia. Planificar i executar operacions en un cervell humà” on parlarà sobre el projecte Silvius.

  més informació

© 2006 - 2018 Parc de Salut Mar · Nota Legal | Política de Cookies | Accessibilitat