Notícies

16 d'octubre de 2018 - Informació general

La Dra. Lara Pijuan és una de les 100 patòlogues més influents del món, segons la revista The Pathologist

La Dra. Lara Pijuan és una de les 100 patòlogues més influents del món, segons la revista The Pathologist

Figura a 'The Power List', que reuneix els especialistes amb més influència en aquest camp. Només hi ha 4 professionals que exerceixen a centres a Espanya.

La Dra. Lara Pijuan, metgessa adjunta del Servei d'Anatomia Patològica, torna a entrar a la llista dels 100 professionals més influents de la seva especialitat, confeccionada per la revista The Pathologist, publicació de referència en aquest camp. La llista, The Power List, inclou només quatre professionals procedents de centres de l'Estat i només un, la Dra. Pijuan, exerceix a un centre català.

Lara_Pijuan

La Dra. Lara Pijuan

Especialitzada en diagnòstic i estudi molecular de biomarcadors en càncer de pulmó, la Dra. Pijuan treballa en la formació de patòlegs nacionals per a la interpretació del lligand PD-L1 com a biomarcador en aquesta patologia. Com ella mateixa explica "l'assoliment que més n'enorgulleix de la meva carrera és estar involucrada amb els oncòlegs en la millora de les guies nacionals en biomarcadors de càncer de pulmó". I destaca el valor del treball conjunt amb aquests especialistes, que "ens permet oferir les millors opcions de tractament per als nostres pacients" amb aquest tipus de tumor.  

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat