Notícies

16 de maig del 2018 - Informació general

La casa de les petites alegries, l’experiència d’un dels nostres voluntaris

La casa de les petites alegries, l’experiència d’un dels nostres voluntaris

David Masobro, voluntari al Centre Dr. Emili Mira, és l'autor d'un llibre en el qual explica les seves vivències amb els pacients.

Com es viu l'experiència de fer de voluntari a un hospital psiquiàtric? Quin aprenentatge en podem treure? Preguntes que David Masobro, voluntari de l'Associació Catalana de Familiars, Usuaris i Col·laboradors de Centres Geriàtrics (ACFUC), respon al llibre La casa de les petites alegries. En ell explica les seves vivències, des de l'any 2001, acompanyant als pacients ingressats al Centre Dr. Emili Mira de l'Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions (INAD) del PSMAR.

Llibre_David_Masobro

El mateix David Masobro explica que "de ben jovencell ja tenia la inquietud de conversar i ajudar persones que vivien sense sostre. Des de l'any 2001 col·laboro cada setmana en un hospital psiquiàtric a través d'una associació que es dedica a l'acompanyament de malalts als centres hospitalaris. Hi vaig acompanyat de la meva esposa, i us podem comentar que, tot i haver vist situacions gens agradables, anar a l'hospital psiquiàtric ha estat per a nosaltres una autèntica escola d'amor i gratuïtat".

Presentació_llibre_David_Masobro

L'autor, que treballa com a administratiu a la Delegació de la Pastoral Social de l'arquebisbat de Barcelona i que és secretari del cardenal arquebisbe emèrit, va organitzar el passat 21 d'abril una festa amb els pacients ingressats a les unitats de trastorns cognitius i psicogeriatria del Centre Dr. Emili Mira, per celebrar la publicació del llibre.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat