Notícies

Febrer de 2018 - Informació general

Ets una segona víctima? Si vols saber més sobre aquest nou Programa d'Atenció i Suport als professionals sanitaris, no et perdis el Mar@laxarxa

Ets una segona víctima? Si vols saber més sobre aquest nou Programa d'Atenció i Suport als professionals sanitaris, no et perdis el Mar@laxarxa

Nova edició del MAR@laxarxa, el magazine digital del PSMAR

L'Hospital del Mar està engegant la implantació del Programa d’Atenció i Suport a la Segona Víctima, és a dir, a tot aquell professional sanitari que està implicat en un acte assistencial que ha comportat un efecte advers per al pacient (sigui per error o no) i que es converteix en víctima en el sentit que queda traumatitzat pel succés. S'estima que la meitat d'ells es veurà implicat en una situació com aquesta al llarg de la seva vida professional. Si vols conèixer més sobre aquest nou Programa, no et pots perdre la nova edició del Mar@laxarxa. 

També t’informarem de la visita de l’Alcaldessa de Barcelona al Centre de Salut Mental Infanto Juvenil de Ciutat Vella, del nou Grup d’Ajuda Mútua adreçat a familiars de pacients de salut mental i de la visita d’un grup d'especialistes en malalties infeccioses i control d'infeccions de la regió italiana de Trento.

En l’àmbit de la recerca, impulsem l'atenció oncogeriàtrica a les pacients d'edat avançada amb càncer de mama, creem el primer banc de cèl·lules proneuronals per a estudiar les malalties mentals i t’expliquem com els alts nivells de contaminació incrementen un 20% el risc de patir un ictus aterotrombòtic.

Tot això i molt més, ho trobaràs al Mar@laxarxa!

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat