Notícies

23 de novembre - Informació general

L’Hospital del Mar rep el premi TOP 20 en Gestió Hospitalària Global

L’Hospital del Mar rep el premi TOP 20 en Gestió Hospitalària Global

El premi, atorgat per IASIST, reconeix la trajectòria del centre en el període 2010-2015. Aquesta edició dels premis TOP 20 ha reunit 146 hospitals i ha repartit 53 premis.

El Parc de Salut Mar de Barcelona ha estat un dels centres guardonats en els Premis TOP, que es van lliurar ahir en un acte al Centre d'Art Reina Sofia de Madrid. En concret, l'Hospital va rebre el premi TOP 20 en la categoria de Gestió Hospitalària Global, un reconeixement a la seva trajectòria en el període 2010-2015. En aquesta edició dels premis TOP han participat 146 centres hospitalaris i s'han lliurat 53 premis, 24 a la categoria a la qual participava l'Hospital del Mar. Altres 16 entitats han estat reconegudes per la seva evolució a les àrees clíniques de Cor, Digestiu, Musculoesquelètic, Respiratori, Sistema Nerviós, Ronyó i Vies Urinàries i Dona, 9 per la seva bona tasca a la implantació de la CIE-10-ES i 4 per haver mantingut posicions TOP des de l'any 2010 al 2015.

La gerent del centre, la Dra. Olga Pané, ha volgut destacar que aquest premi "reconeix la globalitat de la institució, la tasca de tots i totes les professionals que treballen al Parc de Salut Mar de Barcelona", per tant, "és un premi a la feina de les persones que fan possible oferir cada dia la millor assistència a la ciutadania" i ha de servir per "encoratjar-nos a seguir aquesta línia de treball". El guardó ha reconegut l'Hospital del Mar com un dels centres de l'Estat que més ha millorat entre els anys 2010 i 2015, amb el millor equilibri de resultats a totes les àrees i processos clínics i a la resta de l'activitat, introduint indicadors d'eficiència, que se sumen als de qualitat i adequació.

 

Els premis TOP

Aquests premis els atorga l'empresa IASIST, del grup QuintilesIMS. Es tracta d'un programa d'avaluació d'hospitals basat en indicadors objectius, obtinguts a partir de dades que es registren de forma rutinària. El seu objectiu és oferir al sector sanitari les millors pràctiques i experiències per millorar els seus resultats, basant-se en indicadors de qualitat, funcionament i eficiència.

Els premis TOP 20, que han arribat a la seva edició 18, analitzen 30 processos amb més de 120 indicadors a 8 àrees clíniques. Aquest any, de forma excepcional, s'han realitzat dues anàlisis independents per a reconèixer l'excel·lència als centres analitzats.

 

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat