Notícies

10 de novembre - Informació general

El Dr. Joaquim Bellmunt, director de l’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques, guardonat amb el Premi Tenacitat del Rotary Club Sabadell

El Dr. Joaquim Bellmunt, director de l’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques, guardonat amb el Premi Tenacitat del Rotary Club Sabadell

Aquest any 2017, la comissió del Premi Tenacitat del Rotary Club Sabadell ha decidit per unanimitat atorgar el guardó al Dr. Joaquin Bellmunt i Molins. El doctor Bellmunt, sabadellenc i director de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM), ha estat escollit pel seu inestimable treball en la recerca mèdica i en el tractament del càncer de vesícula i ronyó, que ha millorat la qualitat i l'expectativa de vida dels malalts.

El Premi Tenacitat és un reconeixement a la feina d'aquelles persones que han treballat amb perseverança, sostinguda en el temps, i contribuït amb valuoses aportacions a la societat. El Premi s'entregarà aquest divendres 10 de novembre, a les 20 h, a la Sala Modernista de la Fundació Antiga Caixa Sabadell. A la vetllada hi assistiran les autoritats de la Ciutat, així com personalitats convidades per les entitats col·laboradores. 

El Premi Tenacitat és un reconeixement que Rotary Club Sabadell ha reprès en motiu del 25è aniversari de la seva fundació, gràcies a la col·laboració d'entitats de Sabadell com la Cambra de Comerç, el Centre Metal·lúrgic, la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, la Fundació Bosch i Cardellach i el Gremi de Fabricants.

Rotary International

Rotary International, és una organització internacional fundada el 1905 que es proposa reunir persones influents en els negocis, les professions liberals o el servei públic per tal de prestar ajut humanitari als que ho necessiten, fomentar uns nivells elevats d'ètica en totes les activitats humanes i contribuir a la difusió del bé i la pau per tot el món. L'organització està oberta a persones de totes les races, religions, ideologies i gèneres. Actualment hi ha 34.282 clubs amb més d'1,2 milions de membres a tot el món.[1] Els "rotaris" de cada club solen trobar-se cada setmana per fer un àpat plegats, tant amb el sentit d'acte social com de reunió de treball per organitzar-se en funció dels seus objectius. El Rotary Club són les seccions locals del Rotary Internacional.

© 2006 - 2018 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat