Notícies

18 de desembre de 2006 - Informació general

L'IMAS estrena nova web

L'IMAS estrena nova web

Una nova web accesible recollint totes les recomanacions donades pel World Wide Web Consortium

L'IMAS ha complert amb el seu compromís de garantir l'accessibilitat a la seva web recollint totes les recomanacions donades pel World Wide Web Consortium (W3C) i altres organitzacions internacionals. L'objectiu ha estat crear un web que treballi millor per a tots i que funcioni en qualsevol dispositiu d'accés a Internet. Ara, a més, hi ha dos dominis pels qual es pot accedir a la nova web: a través de .cat (www.imasbcn.cat) i a través de .org (www.imasbcn.org).

El nostre web també és accessible des del punt de vista de la facilitat del seu ús, ja que s'ha modificat per a què sigui fàcil d'utilitzar pel màxim de persones, sigui quina sigui la seva experiència, context i capacitats, amb un disseny fàcil i una estructura eficient i clara.

 

 L'anterior web de l'IMAS va ser guardonada el 2006 amb el premi a la Millor pàgina web d'una institució sanitària en la XIIIª edició dels premis Avedis Donabedian a l'excel·lència en qualitat. Dins les millores que s'estan incorporant actualment a la web de l'IMAS, destaca la possibilitat d'accedir-hi en català, castellà i anglès, l'actualització de continguts i la seva reordenació, que facilita encara més la navegació als usuaris, així com un link per accedir a la borsa de treball de l'IMAS.

 

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat