Notícies

9 d'octubre de 2017 - Informació general

Comunicat de l'Hospital del Mar sobre l'actuació dels serveis d'urgències l'1-O

Comunicat de l'Hospital del Mar sobre l'actuació dels serveis d'urgències l'1-O

En relació amb les informacions publicades al diari El Mundo relatives a l'activitat dels serveis d'urgències del Parc Salut MAR el passat 1 d'octubre, la direcció de l'entitat vol fer els següents esments:

  • En cap moment la direcció del Parc Salut MAR va donar ordres als professionals dels centres que en formen part perquè manipulessin el llistat de persones ateses aquella jornada amb l'objectiu d'incrementar de forma artificial el llistat de ferits per l'actuació de les forces i cossos de seguretat de l'Estat.
  • Els dos centres d'urgències del Parc Salut MAR, el de l'Hospital del Mar i el CUAP Perecamps, van atendre 39 persones l'1 d'octubre com a conseqüència de l'actuació policial. En només un cas, una de les persones ateses patia un atac d'ansietat i estava relacionat amb les càrregues de les forces de seguretat de l'Estat.
  • Els ferits presentaven en la seva major part, contusions, politraumatismes i traumatismes cranioencefàlics. 
  • La direcció del Parc Salut MAR rebutja que en cap cas hagi utilitzat i manipulat les xifres de persones ateses als seus serveis d'urgències amb finalitats polítiques i demana a la publicació que rectifiqui les afirmacions que fa en aquest sentit relatives al centre. Considera que les informacions publicades per El Mundo intenten desvirtuar l'actuació dels professionals de l'entitat i posen en dubte la seva honestedat i professionalitat, fet que la direcció del centre rebutja fermament.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat