Notícies

7 d'octubre de 2017 - Informació general

10a Jornada de Portes Obertes al PRBB

10a Jornada de Portes Obertes al PRBB

Els cinc centres que formen el Parc oferiran activitats i xerrades divulgatives amb l'objectiu d'apropar la ciència a la societat.

Obrir les portes dels laboratoris i que els propis científics expliquin in situ la seva feina és l'eix central de la jornada de portes obertes del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB), que se celebrarà el proper dissabte 7 d'octubre. A partir de les 10.00 h del matí i fins a les 20.00 h, els cinc centres que formen el parc, entre els quals es troba l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques(IMIM), oferiran un seguit activitats per a tots els públics.

Experiments, tallers i visites guiades per les instal·lacions del PRBB acostaran la recerca biomèdica d'avantguarda a tota la societat en aquesta desena jornada Open Day.

Les investigadores de l'IMIM Victoria Puig, Begoña Benito i Sonia Ruiz participaran com a ponents en les xerrades divulgatives programades que tractaran temes tan diversos com els avenços en neurociències, l'impacte de la contaminació o la lluita contra l'envelliment.

A més, els més petits podran gaudir de l'Espai Menut, un espai dinamitzat creat exclusivament per a nens de tres a vuit anys, i els joves de nou a dotze anys podran divertir-se a l'Espai Jove, un espai que aquest any s'ha organitzat en l'entorn de la salut cardiovascular i que compta amb la col·laboració del servei de Cardiologia de l'Hospital del Mar.

Hi esteu tots convidats!

Quan? El dissabte 7 d'octubre de 10.00 h a 20.00 h

On? Al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB), (Dr. Aiguader, 88, Barcelona)

Què? Xerrades científiques, Experiments per a tota la família, Tallers científics, Ciència ciutadana, Visites guiades als laboratoris, Espai Menut (3-8 anys), Espai jove (9-12 anys)

Preu? Gratuït per a totes les edats

Més informació i programa: www.prbb.org/openday

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat