Notícies

Febrer de 2017 - Informació general

Informem prou bé els pacients? Es respecten els seus valors a la pràctica? La resposta a aquestes i d'altres qüestions en el nou repor del Mar@laxarxa

Informem prou bé els pacients? Es respecten els seus valors a la pràctica? La resposta a aquestes i d'altres qüestions en el nou repor del Mar@laxarxa

Nova edició del MAR@laxarxa, el magazine digital del PSMAR

El Dr. Felipe Solsona acaba d'editar el llibre "El pacient informat", prologat pel precursor de la bioètica a Espanya Diego Gracia, per tractar els conflictes ètics més freqüents relacionats amb l'assistència sanitària. En el nou butlletí, ens expliquen la necessitat de parlar de valors i d'ètica en el món sanitari. Des d’oferir models per a un bon testament vital fins a la revisió de com funciona la donació d'òrgans, els assajos clínics o com plantejar la realització de proves de detecció precoç de malalties com el càncer de pròstata.

En l’àmbit de la recerca, t’informarem d’un innovador programa preoperatori per tal de reduir les complicacions i millorar la recuperació dels malalts oncològics i de com la immunoteràpia ha demostrat per primera vegada més eficàcia que la quimioteràpia en el tractament del càncer de bufeta.

A més, coneixeràs quin projecte de Gemma Robleda, professora de l’Escola Superior d’Infermeria del Mar, ha estat guardonat amb el Premi de la Fundació Grünenthal en Dolor 2016 i el reconeixement a la Dra. Lara Pijuan inclosa a la llista dels millors patòlegs joves segons la revista The Pathologist.

Tot això i molt més en la nova edició del Mar@laxarxa!

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat