Notícies

24 de febrer de 2017 - Informació general

Investigadors de l'IMIM participen al YoMo, el festival amb més de 20.000 estudiants inscrits del GSMA Mobile World Congress

Investigadors de l'IMIM participen al YoMo, el festival amb més de 20.000 estudiants inscrits del GSMA Mobile World Congress

Incentivar vocacions científiques entre els joves és un dels reptes de les institucions que fan recerca biomèdica. Per això els centres que formen part del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) oferiran tallers i activitats als més de 20.000 estudiants inscrits al The Youth Mobile Festival: YoMo, el festival per a estudiants del GSMA Mobile World Congress.

Els estudiants podran explorar com el big data i la bioinformàtica ens permet avançar en biomedicina gràcies als experts de l'Institut Hospital del Mar de Investigacions Mèdiques (IMIM) o convertir el seu propi smartphone en un microscopi al costat dels científics del Centre de Regulació Genòmica. Investigadors del Departament de Ciències Experimentals i de la Salut els mostraran en viu i en directe el desenvolupament d'embrions de pollet i de peix zebra i, podran descobrir de manera amena i divertida quins camins segueixen al Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona per a què la regeneració cardíaca en humans arribi aviat a convertir-se en realitat. El personal de l’Institut de Biologia Evolutiva els farà descobrir els secrets de la biodiversitat i l'evolució i també podran conèixer projectes sobre urbanisme, contaminació atmosfèrica i radiacions de la mà dels científics d'ISGlobal.

Una trentena d'investigadors i personal de suport dedicarà els dies 28 de febrer i 1 i 2 de març a interactuar amb el públic i mostrar de manera didàctica que la ciència és passió, és equip, és joc i pot ser el seu futur.

YoMo, que obrirà les seves portes com a part del GSMA Mobile World Congress, del 27 de febrer al 2 de març de 2017, ocuparà 13.000 m2 a la Fira de Montjuic i acollirà entitats, associacions, empreses i laboratoris R+D en un esforç col·lectiu per oferir als joves inscrits l'oportunitat de divertir-se aprenent ciència i tecnologia.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat