Notícies

28 de desembre de 2015 - Informació general

Píndoles musicals, un nou projecte de col·laboració entre els Amics de l'Hospital del Mar i l'Escola Superior del "Taller de Músics" es posa en marxa als centres del PSMAR

Píndoles musicals, un nou projecte de col·laboració entre els Amics de l'Hospital del Mar i l'Escola Superior del

En el marc de les festes nadalenques, el dimarts 29 de desembre a les 15:45 h, a tots els centres del PSMAR, es farà una activitat que porta per títol “Píndoles musicals” i que serà un tastet d’un projecte de col·laboració entre els Amics de l’Hospital del Mar i l’Escola Superior del Taller de Músics de Barcelona, que s’implementarà a principis de 2016. L'objectiu és la millora de l'entorn hospitalari amb intervencions de joves músics a diferents espais dels centres del PSMAR. Es configura així una nova iniciativa en la línea de l'ArtUsuari, obrint les portes dels centres sanitaris a l'expressió artística per gaudir de les qualitats beneficioses de la música tant en el clima general dels hospitals, com en l'estat anímic particular de les persones hospitalitzades i de les seves famílies.
 

Abans, el dilluns 21 de desembre, van actuar un duet de veu i guitarra, Marina Mazzamuto i Guillem Ubach de l’Escola de Taller de Músics a la Unitat 80 de l’Hospital del Mar. Palermo i Barcelona unides per la música jazz, amb un repertori d'Standards, els dos músics interpreten i ofereixen el seu punt de vista d'aquesta música sense fronteres. El mateix dia, al Centre Fòrum, Denis Suárez, percusionista de l'Escola, va omplir de sons la Unitat 5A del Centre Fòrum.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat