Notícies

27 de març de 2013 - Informació general

El blog del PSMAR es reinventa

El blog del PSMAR es reinventa

Per tal de fomentar la participació de professionals, usuaris, familiars i ciutadania en general, hem repensat el blog del Mar@laxarxa. Hem obert aquest espai a la publicació de més continguts com: les notícies, els actes, la divulgació científica, les campanyes, els projectes i totes aquelles informacions i fets rellevants, susceptibles de ser comentats.

L’èxit d’aquesta iniciativa depèn, en gran mesura, de la participació i de la capacitat per mobilitzar al major nombre possible de persones. Si et ve de gust compartir les teves opinions, criteris i notícies, aquest és el teu espai per fer-ho. 

Des de fa més de 4 anys, conèixer i contrastar l’opinió dels professionals ha estat un objectiu dels equips de Direcció i de Comandament del PSMAR. Amb aquesta intenció es van posar en marxa diferents plataformes per impulsar la participació del personal com l’enquesta Tinc la paraula, les sessions informatives presencials, l’espai Participa a la intranet i el blog associat al magazine corporatiu Mar@laxarxa. En l’àmbit social, també s’han promogut iniciatives relacionades amb estimular la participació de la ciutadania: Canal twitter, Canal youtube, blog de l’ICTUS, blog de l’IMIM, facebook de les escoles etc.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat